RENE HJERTER KONKURRENCE     RUNDREJSE I DET GAMLE INDOKINA     FORPREMIERE PÅ FILMEN "300"     STEN SAKS PAPIR
25. marts 2007
Sæt dine detektiv evner på prøve og flyv til New York eller Island
MetroXpress har lanceret en ny hjemmeside og har i den forbindelse gemt 5 Icelandair logoer rundt på siden sammen med nogle bogstaver. Bevis dine evner som detektiv ved at finde frem til logoerne og sammensæt et ord ved hjælp af bogstaverne.

Er du er medlem af Club metroXpress, så skynd dig ind på www.metroxpress.dk og påbegynd eftersøgningen så du deltager i konkurrencen om en rejse til New York eller Island.

Logoet du skal lede efter ser sådan her ud, hvor de 2 bogstaver står under logoet:Blandt alle de rigtige besvarelser trækker vi de næste 3 fredage lod om om en flyrejse. Nedenfor kan du se en oversigt over præmierne:

23. marts 2007 og 6. april 2007
Flybillet for to personer til New York, hvor du kan lære byen, der er kendt som "verdens hovedstad", at kende. Med Icelandair ankommer du til John F. Kennedy Airport, der ligger 22 kilometer fra Manhattan centrum.

30. marts 2007
Flybillet for to personer til Reykjavik som blandt andet giver dig muligheden for at opleve den specielle atmosfære der er over Reykjavik, en blanding af både by og landsby.Sådan deltager du:

1) Klik ind på www.metroxpress.dk

2) Find Icelandair logoerne og bogstaverne.

3) Når du har fundet alle 5 Icelandair logoer og de 10 bogstaver udfyld nedenstående.


Ord
- - - -

Medlemsnummer

Du kan max. deltage tre gange pr. dag. Hvert rigtigt svar giver et lod, som indgår i puljen, når vinderne skal findes.

Denne konkurrence løber frem til d. 04-04-07 og vinderen af flybilletterne vil blive præsenteret her på sitet - 23. marts, 30. marts og 4. april.
Club metroXpress, Wildersgade 8, 1408 København K - Telefon +45 7730 5757 Fax +45 7730 5797