Tilpasset søgning
Tilbud Del denne konkurrence
Flere tilbud ...

Dubai

De Mondæne Ørkenriger

En uges kulturrejse med Bravo Tours til Dubai, Abu Dhabi og Fujairah i De Forenede Arabiske Emirater

Afrejse fra Kastrup fredag den 29. oktober 2010

Tag med Bravo Tours til det moderne og mondæne Dubai, der er det næststørste af de syv Forenede Arabiske Emirater og blandt andet er kendt for sin imponeren¬de skyline med spektakulære bygninger og sine kunstigt anlagte øer med boliger og marinaer i luksusklasse. Dubai har shopping og restauranter i verdensklasse, gode strande og et liv, som selv de største metropoler misunder.

De Forenede Arabiske Emirater ligger så langt mod sydøst i forhold til Danmark, at vejret er helt i top. Bravo Tours’ hotelstandard er meget høj til priser, der ikke er set før, og der er så meget at opleve, at det er svært at nå det hele på en uge.
Sommeren i emiraterne er meget varm, men fra november til april er der meget mildt, behagelig varmt og pragtfuldt.

De Forenede Arabiske Emirater er cirka dobbelt så stort som Danmark, men der er kun 4,5 millioner indbyggere, hvoraf langt de fleste er indvandrere, der arbejder på hoteller og restauranter.

Dubai er kendt som Guldbyen. ”Golden Mile” er cirka 300 butikker på en lang række og dermed formodentlig verdens største detailmarked for guld. Det glitrende guld fascinerer nu som for tusinder af år siden. Butikkerne er næsten identiske - uden tyverialarmer og sikkerhedsgitre. Det forventes, at man prutter om prisen i butikkerne, og Dubai er et af de mest fordelagtige steder i verden at købe guld.

Otte dage / syv overnatninger

1. dag Afrejse fra Danmark
Vi flyver med Primera Airs Boeing 737-800. Indkvartering på Hotel Holiday Inn Dubai, al-Barsha, der er et nyt og flot hotel med en dejlig atmosfære. Hotellet har en fantastisk beliggenhed med kun 500 meter til Mall of the Emirates, der er et af de helt store shoppingscentre med over 400 butikker, 70 restauranter og et skicenter. Der er heller ikke langt til Wild Wadi-vandpark, Palmeøen, Burj al-Arab og Emirates Golf Club. På hotellet findes et væld af faciliteter - fx fitnessrum, swimmingpool, skønhedssalon, dampbad og sauna. Efter en lang dag kan man spise en god middag i en af hotellets fem restauranter - bl.a. thai, sushi og arabisk. Senere kan man slutte med en drink i de to hyggelige barer eller nyde den stor¬slåede udsigt over Dubais skyline fra vandpibe-loungen.

2. dag Kulturudflugt Abu Dhabi
Vi starter udflugten med at køre mod De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad, Abu Dhabi, der er det største af de syv emirater. Abu Dhabi overses ofte, fordi der i medierne er så megen fokus på Dubai. Men Abu Dhabi er en oplevelse helt for sig selv. Allerede på vejen dertil hører vi om alle de store forskelle, der er mellem netop hovedstaden og Dubai, og samtidig oplever vi, at landskabet bliver grønnere og grønnere, jo tættere vi kommer på Abu Dhabi.
Vores første stop er ved verdens ottendestørste moské, Sheikh Zayed-moskeen. Her iklæder vi os muslimske dragter - slør og kjole til kvinderne, og kjortel til mændene - og går ind i den overdådige moské og får indsigt i en helt anden verden end vores egen.
Vi fortsætter med at se på landets kultur i Abu Dhabis kulturcenter, der ligger oven på det offentlige bibliotek, og på landets historie i Arvens Bydel. I løbet af dagen kommer vi tæt på de lokale og på landet på en måde, der kun kan lade sig gøre i Abu Dhabi. Vi slutter opholdet i hovedstaden med at se den moderne side i ”Marina Mall”, der ligger på en lille tange ved hovedgaden. Her er der tid til at handle eller bare nyde den dejlige atmosfære. Centret har en dejlig restaurant med udsigt over hele byen. Til sidst kører vi tilbage til hotellet gennem en millionby, der i løbet af dagen fuldstændig skif¬ter karakter og tempo.

3. dag Kulturudflugt i Dubai
På denne halvdags-byrundtur passerer vi Jumeirah-moskéen, der er et spektakulært eksempel på moderne muslimsk arki¬tektur og en af Dubais mest fotograferede seværdigheder. Vi kører forbi Dubai-sheikernes imponerende strandpaladser.
Turen inkluderer også et museumsbesøg, hvor vi ser interessante klenodier, der kaster lys over Dubais historie med handel og perledykning. Det 180 år gamle Al Fahidi-fort og Bastakiya-regioner har huse med minder fra den graciøse og rige arkitektur, der varslede indtoget af elektricitet og aircondition.
Turen fortsætter i abra - vandtaxi - over kanalen Dubai Creek til byens gamle souk, det historiske indkøbskvarter, hvor vi har tid til at handle blandt andet i det verdensberømte guld- og krydderikvarter. Her oplever man duften af østens kryd¬derier og en overflod af guld.

4. dag Dubai
Dagen er til fri disposition - fx til afslapning på hotellet eller til at besøge Dubais Venedig, Souk Madinat, hvorfra der er udsigt til Burj al-Arab, Jumeirah Moskéen, der er den eneste moské i Dubai, som turister må besøge, eller en tur rundt med Metroen, der er hævet over byen og er en oplevelse i sig selv.

5. dag Ankomst til Fujairah
Efter morgenmad på Hotel Holiday Inn Dubai, al-Barsha, forlader vi Dubai. Vi kører gennem emiratet Sharjah for at komme til emiratet Fujairah. Undervejs hører vi noget af dette emirats interessante historie.
I Fujairah er der indkvartering på Hotel Iberotel Royal Miramar Fujairah, der er et strandhotel af meget høj klasse og Bravo Tours’ tophotel i Fujairah. Det ligger direkte på den skønne sandstrand ud til Golfen og kun 15 km fra centrum af byen Dibba. Alt på Iberotel Royal Miramar Fujairah stråler af høj klasse, lige fra man kommer ind i den imponerende re¬ception, til man ligger på strandstolen eller ved poolen. Hotellet har alle tænkelige faciliteter som fx flotte swimmingpools, shoppingarkade, flere restauranter, poolbar, strandbar, underholdning og aktiviteter, fitnesscenter, diskotek, legeplads og meget mere. Håndklædeservice ved pool og strand. Resten af dagen er på egen hånd.

6. dag Kulturudflugt Fujairah
Efter at vi har spist morgenmad, starter vores byrundtur i Fujairah - det grønne i de østlige emirater. Vi oplever et fan¬tastisk landskab, inden vi ankommer til Dibba - en gammel fiskerby ved østkysten. Efter et kort stop ved Det Indiske Ocean besøger vi Emiraternes ældste moské. Turen inkluderer også et besøg på det lokale museum, og der er tid til en frisk handel på fredagsmarkedet. Derefter spiser vi frokost hos en familie i udkanten af Fujairah by. Turen fortsætter til Dibba by, hvor vi ser moskéen, Regentvejen, havnen og grænsen til Oman.
Efter en spændende dag med masser af oplevelser slutter turen med fælles middag på hotellet.

7. dag På egen hånd eller udflugt
Dagen kan eventuelt benyttes på stranden for at lade de kulturelle indslag bundfælle sig. Der er også mulighed for at tage med på en ørkensafari, hvor vi kører i karavane gennem ørkenen i jeeps. Undervejs stopper chaufførerne, for at vi kan fotografere. Vi oplever solnedgangen bag de enorme sandklitter, og et andet sted kan man stå på snowboard ned ad sand¬bankerne.
Når vi når vores lejr, føler vi os virkelig i centrum af den fascinerende ørkenlejr, hvor vi får serveret en buffet, som vi vel¬fortjent kan nyde til den rytmiske, arabiske mavedanser, der underholder, før hendes mandlige kollega tager over.
I løbet af aftenen kan vi ride på kameler, få henna-tatoveringer og prøve kræfter med en arabisk tradition, vandpibe, kal¬det shisha. Her kan man hygge sig i fællesskab om tobakken, der er aftens sidste samlingspunkt.
En ideel tur for dem, der vil ud i den fabelagtige ørken og tilbringe en hyggelig aften med god mad og drikkevarer under afslappende forhold i den arabiske ånd.

8. dag Retur til Danmark
Efter en oplevelsesrig uge går turen tilbage mod Danmark.

Prisen inkluderer:
• Flyrejse tur/retur.
• Mad på flyet.
• Transport til og fra lufthavn.
• Transport mellem Dubai og Fujairah.
• Fire overnatninger på Hotel Holiday Inn Dubai, al-Barsha.
• Tre overnatninger på Iberotel Royal Miramar Fujairah.
• Morgenmad.
• En frokost.
• Danske rejseledere.
• Kulturudflugt i Abu Dhabi.
• Kulturudflugt i Dubai.
• Kulturudflugt i Fujairah.
• Afslutningsmiddag.
• Deluxe air-conditionerede busser i Dubai.

Ikke inkluderet i prisen:
• Afbestillingsforsikring kr. 295 (anbefales).
• Årsrejseforsikring kr. 679.
• Halvpension (anbefales).
• Eneværelsestillæg kr. 1.900.
• Primera Class kr. 750 (begrænset antal).
• Postforsendelse af billet kr. 39 (pr. mail uden beregning).

Udflugter og kulturprogram (ikke inkluderet):
• Jeepsafari inklusive middag kr. 395.
• To-dages kulturrejse til nabolandet Oman og dets hovedstad, Muscat.
• Yderligere udflugter.Club tilbud:

Pr. person v/2 personer i dobbeltværelse 8.995,-
Tillæg for enkeltværelse: kr. 1.900

Sådan gør du:

Bestil rejsen hos Bravo Tours på 70101077 eller på www.bravotours.dk under tilmelding læserrejser. Oplys arrangement 1003A.
Storbyferie i Prag
4 dages ferie på 3-stjernet hotel...
Storbyweekend i Malmø
3 dages kør-selv-ferie på designhotel i Malmø centrum...
Storbyferie i Hamburg centrum
4 dages ferie på moderne lejlighedshotel i Hamburg...
Byernes by
4 dages ferie på 3-stjernet hotel i Paris...
Bo i det tidligere Østberlin
4 dages ferie på 4-stjernet hotel...
Rundrejse i Andalusien
Inkl. eksklusivt Krydstogt ...
Kom billigt til Kreta i højsæsonen
Rejs d. 24. juli eller 7.august ud...
Rom m/udflugter og dansk guide
Hotel Champagne Palace****, 5 overnatninger, inkl. velkomstmiddag, Rom...
Sydafrika
Fra Sun City til Kruger ...
Golden Sands med All Inclusive
Super soltilbud til Sortehavets gyldne strand i Bulgarien...
Mallorca
Solferietilbud med afrejse i juli måned...
På vinhus ved Moselfloden
6 dages ferie på 3-stjernet hotel/vinhus i Reil...
Malmö - skånsk sommeridyl
4 dages ferie på 4-stjernet hotel i Malmö...
ALL INCLUSIVE PÅ KRETA 1 UGE
TIL SUPER LAVPRIS...
Indiens Perler
9 DAGE M/ DANSK REJSELEDER...
Eksklusiv wellness
4 dage på **** Sankt Jörgen Park Resort...
Sommer på Costa Del Sol
6 dage på *** Hotel Fuengirola Park i...