Mandag 2. juli starter en uge væk fra hverdagen med masser af musik, fest og farver på Roskilde Dyrskue- plads, når sommerens Roskilde Festival skydes i gang.

Se det foreløbige musik- program for Roskilde Festival 2007 her.

Bliv avissælger på Roskilde Festival: Har du lyst til at bruge nogle timer på at sælge den officielle festivalavis, Festival Globe, på festivalpladsen, så har du her muligheden for at spare pengene til billetten. For 4. år i træk står metroXpress for produktionen og salget af festivalavisen på Roskilde Festival. Bliv en del af et salgsteam på mere end 100 unge mennesker og få afprøvet dit salgstalent. Ligesom de tidligere år vil der blive serveret morgenmad før de tidlige vagter samt øl og vand efter endt vagt.

Arbejdet: Du arbejder i et team på 2-4 personer og har 4 vagter a 6 timers varighed fordelt hen over ugen. Hver dag vil der være forskellige salgskonkurrencer med præ- mier til de bedste præsta- tioner.

Krav til dig:
  • Er du minimum 17 år?
  • Er du fuld af energi og har et positivt sind?
  • Har du en stemme som Stig Rossen?
  • Kan du sælge sand i Sahara, is på Nordpolen og vand i Vanløse?

Kan du svare "ja" til de 4 spørgsmål, så er du den helt rigtige til jobbet som Festival Globe avissælger og skal blot klikke på nedenstående knap for at komme i gang.
© Copyright 2007 metroXpress - Festival Globe produceres af metroXpress
(Support ved tilmelding gives man-fre mellem kl. 10-15 på tlf. 7730 5560)