HAPPY FEET KONKURRENCE     KINA & KRYDSTOGT PÅ YANGTZEFLODEN     VIND OLYMPUS KAMERAER     LINKIN PARK
1. april 2007
Tilbud Flere tilbud ...

HEDELANDS BJERGMARATHON
- et bakket løb du vil huske ...

For løbere og powerwalkere i alle aldre der vil have nogle gode udfordringer. Kom og oplev et smukt område, men også en rigtig god mulighed for at udnytte dit Club metroXpress-medlemsskab.

Distancerne er 1/2 og 1/4 marathon – 21 og 10,5 kilometer hvor børnene løber deres eget løb på cirka 2,5 kilometer.

Løbet starter søndag den 22. april 2007 klokken 10.00 i det smukke ‘Hedeland’ tæt på Amfiteatret ved foden af den store skibakke. Løbet afvikles for 13. gang. Ruterne er lagt, så man kommer rundt
i de mest bakkede og smukke områder. Glæd dig til at komme i mål efter at have gennemført et af de hårdeste løb i Danmark. Præmier til vindere og mange lodtrækningspræmier. Også præmie til ældste kvinde og ældste mand der gennemfører en af de 2 distancer, og som har tilmeldt sig inden den 1. april 2007.