St. Croix’ herligheder
- trekvart-dagsudflugt inklusive frokost.
På en skøn dag opleves det bedste af St. Croix. The Whim Great House er et af de flotteste, tidligere plantageejerhjem, der nu er museum og viser, hvordan danske familier boede her. Victor Borge, der også havde hus på øen, har bl.a. doneret smukke stole hertil. Hele området er frilandsmuseum, og man oplever, hvordan plantagearbejdet foregik. Øens smukke botaniske have, St. George Village, besøges, inden vi når frem til romdestilleriet, hvor vi ser produktionen af St. Croix-rom, der er en af verdens bedste. Vi kører til Frederiksted, hvor der er byrundtur og tid på egen hånd. Vi spiser også frokost her, inden vi kører gennem regnskoven tilbage til hotellet efter en oplevelsesrig dag.


Gammel dansk i Christiansted
– halvdagsudflugt uden frokost.
Denne formiddag vandrer vi gennem Christiansted og hører og ser alt om tiden, da danskerne regerede på øen. Vi ser bl.a. vejerhuset, guvernørboligen, Fort Christiansværn og kirkegården. Man overraskes også over alt det, der er sket i den tid og også over, hvor mange danskere, der faktisk var til stede på St. Croix. Det er en uforglemmelig formiddag, hvor kendskabet til Danmarkshistorien udvides. Vi slutter vandringen med en rumpunch eller fruitpunch.Ekstra udflugter med 10 % forkøbsrabat

Caribisk Aften
– aftenudflugt inklusive middag.
Ud for Christiansted ligger øen The Cay. Vi sejler ud til øen på blot fem minutter for at nyde en hyggelig aften på stranden med caribiske rytmer fra et steelband. Under åben himmel nyder vi den gode mad og den lokale underholdning det meste af aftenen. En virkelig skøn aften i Caribien. Og her ved de, hvordan man skaber en festlig aften.
Hvis udflugten mod forventning ikke får tilslutning nok, refunderes betalingen. Udflugtsdag oplyses ved ankomst. Udflugten skal bestilles inden afrejsen for at opnå 10 % rabat.
Pris pr. person kr. 235 minus 10 % rabat.

Buck Island
- trekvart-dagsudflugt inklusive sen frokost.
Hvis man vil opleve det smukke caribiske hav, og hvad der er under overfladen, skal man tage med på denne tur. Her på turen bliver der nemlig mulighed for at ligge i havoverfladen, og kigge ned på et af de smukkeste koralrev i verden. Buck Island bliver anset som et nationalt monument, hvilket siger noget om hvor specielt det er. Ud over snorkling i havoverfladen, kan man bruge noget tid på at ligge på en af de bedste strande der er i området. Stranden på Buck Island er helt fint, og vandet har mange forskellige nuancer, som gør stranden til en af de smukkeste.
Når der er blevet badet og snorklet, sejler vi videre om på den anden side af øen, hvor de helt specielle koraler ligger. Her er der blevet lavet en undervandssti, man kan kigge ned på fra overfladen. Et helt fantastisk scenarie med masser af liv.
Det sidste stop, vi har på dagen, er inde på selve St. Croix, hvor vi stopper nær stranden Coakly Bay. Her vil der blive lavet ”all you can eat-barbecue.” Imens maden bliver grillet, bliver der serveret en frugtpunch eller rompunch, til dem der vil krydre den lidt.
Så alt i alt en tur med badning, fantastisk snorkling og barbecue samt selvfølgelig en flot og hyggelig bådtur. Hvis udflugten mod forventning ikke får tilslutning nok, refunderes betalingen. Udflugtsdag oplyses ved ankomst. Udflugten skal bestilles inden afrejsen for at opnå 10 % rabat.
Pris pr. person kr. 575 minus 10 % rabat.


St. Thomas’ store skønhed
- trekvart-dagsudflugt uden frokost.
Formiddagen foregår på en pragtfuld køretur gennem St. Thomas’ bjergrige natur, og fra mange udsigtspunkter ser vi storslåede udsigter over bl.a. Charlotte Amalie, Magens Bay, St. John, og fra St. Peter Great House and Botanical Garden nydes udsigten over bl.a. British Westindia Islands, mens vi nyder et glas af den berømte Banana Daiquiri. På The Great House går vi rundt i det prægtige, gamle hus, og går også ad områdets natursti og ser de smukkeste planter, vandfald og fugle. Vi fortsætter til Yacht Haven Side, hvor der er nogle timer på egen hånd til shopping, frokost eller afslapning, inden turen går tilbage til hotellet.


Byrundtur i Charlotte Amalie
- halvdagsudflugt uden frokost.
Hovedbyens smukke, gamle bydel opleves til fods, og alle de spændende, gamle historier fortælles. Vi skal bl.a. se og høre om De 99 Trin, Fort Christian, Toldboden, Government House, Haagensens Hus og mange af de gamle flotte gader med danske navne. En spændende tur i det gamle Danmarks tegn.Ekstra udflugter med 10 % forkøbsrabat.

St. John
– heldagsudflugt inklusive frokost.
Den mindste af De Dansk Vestindiske Øer er St. John, der er en nationalpark med en meget smuk natur og nogle af verdens bedste strande. Fra hotellet kører vi til East End på St. Thomas og tager færgen til St. Johns hovedby, Cruz Bay. Denne lille by er en meget charmerende “hovedstad”. Uden for byen besøger vi den historiske danske sukkerplantage Annaberg, og derefter spiser vi frokost. Eftermiddagen nydes på en af verdens allerbedste strande, Trunk Bay. Her kan det kridhvide sand og det blå hav nydes. Snorkleudstyr kan frit benyttes, og de flotte koraller og fisk kan opleves. Der er tid til shopping i Cruz Bay, inden færgen sejler tilbage til St. Thomas. Man oplever store dele af øens natur, og efter at have oplevet St. John’s strande én gang, kan turen jo senere tages på egen hånd under opholdet på St. Thomas.
Hvis udflugten mod forventning ikke får tilslutning nok, refunderes betalingen. Udflugtsdag oplyses ved ankomst. Udflugten skal bestilles inden afrejsen for at opnå 10 % rabat.
Pris pr. person kr. 700 minus 10 % rabat.

Sunset Dinner Cruise
- aftenudflugt inklusive middag.
Solnedgange i Caribien er i sig selv spektakulære. Mærk og se solens stråler langsomt glide bort i horisonten, imens himlen i en eufoisk lysdans gennemgår hele farvespektret. Om bord på sejlbåden New Horizons bliver der kræset om gæsterne. Allerede ved ankomsten bydes der på champagne med jordbær, alt imens der stævnes ud til en uforglemmelig aften med middag om bord. Under hele turen er der fri bar bestående af alt fra kolde øl og sodavand til rumpunch og diverse drinks.
Aftenens menu byder på delikatesser af høj kvalitet for enhver. Heriblandt kan der bl.a. nævnes: frisk mahi-mahi, hjemmebagt brød, caesar salat, island-style kylling, frisk-stegte rejer, fussili-pasta med honningdressing osv. En rigtig Middelhavsmenu! Til dessert diskes der udover cheesecake op med en hjemmelavet chokoladebrownie, der vil tilfredsstille selv den sødeste tand.
Efter maden serveres der på tilbagevejen kaffe og likør, imens stjernerne glimter om kap på himlen. Bølgernes skvulp og stille musik danner lydsporet for én af de aftener, man kun får chancen for at opleve få gange i livet! Hvorfor ikke udnytte ,at man er i Caribien denne ene gang?
Hvis udflugten mod forventning ikke får tilslutning nok, refunderes betalingen. Udflugtsdag oplyses ved ankomst. Udflugten skal bestilles inden afrejsen for at opnå 10 % rabat.
Pris pr. person kr. 610 minus 10 % rabat.