Danmark – fredag 11 januar
Afstemning Historie Forside

Torbjørn Sindballe
- Bedre og bedre

Da sidste års legendariske Hawaii Ironman blev afviklet midt i oktober, var det med både den tidligere cykelrytter Laurent Jalabert og den professionelle danske triatlet Torbjørn Sindballe blandt de knap 1.800 deltagere.

Jalabert gennemførte på en hæderlig 76.-plads, mens Sindballe blev nummer tre. Dermed forbedrede han sin egen hidtil bedste placering som nummer seks fra 2004. Det skete med en tid på 8 timer, 21 minutter og 30 sekunder, hvilket var små seks minutter langsommere end vinderen, Chris McCormack.

Efter de 3,8 kilometers svømning var Sindballe blot nummer 44, men han var den hurtigste i hele det store felt til at cykle de 180 kilometer. Derfor førte han konkurrencen inden det afsluttende maratonløb med hele 11 minutter ned til den senere vinder. Men tiden på de 42,195 kilometer lød på to timer og 57 minutter, og det rakte til en tredjeplads i den prestigefyldte konkurrence.

Torbjørn Sindballe har tidligere haft problemer med varmen på Hawaii, men til 2007-udgaven af ironmanløbet havde han iklædt sig en hvid løbedragt, som holdt de værste problemer væk.

"Jeg ved, hvilken følelse, man skal have for at vinde de store konkurrencer, men jeg kan stadig lære noget om denne bane (Hawaii Ironman, red.) på grund af de helt særlige miljøforhold. Det vil sikkert tage mig et til to år mere, før jeg føler, sejren er inden for rækkevidde, og jeg kan se for mig selv, at jeg krydser stregen først," sagde triatleten til hjemmesiden Slowtwich inden årets løb.
allan wahlers

Højdepunktet: Da triatleten blev nummer tre på den klassiske ironmandistance på Hawaii.

Quickpoll
Årets spiller i Danmark?
Rade Prica
Morten Nordstrand
Jesper Grønkjær
metroXpress a/s
Wildersgade 8, 1408 København K
Telefon +45 7730 5757 Fax +45 7730 5797