0 varer i din kurv
Handelsbetingelser
Parter
Nogle tilbud her på Club metroXpress er udbudt af 3. parts partner. Ved køb af disse dirigeres du videre til 3. parts partner som du herefter foretager købet hos – og indgår aftalen med. Her er pågældende partners handelsbetingelser gældende, og du opfordres altid til at læse disse grundigt, før du afgiver bestilling eller accept. ClubmetroXpress.dk og Metroxpress A/S er i disse tilfælde kun formidler af tilbuddene og hæfter ikke for aftalen som part, medmindre andet måtte følge af ufravigelig lovgivning.

Nedenstående betingelser er gældende når du gennemfører betalingen her på clubmetroXpress.dk.

Accept
Ved din accept af et tilbud accepterer du disse generelle betingelser.Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer/ydelser og for prisstigninger og tastefejl. Priser er kun gældende i Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland og er inkl. moms.

Betaling
Ved betaling med betalingskort her på clubmetroXpress.dk anvender vi et sikkert betalingssystem. Dine kortoplysninger bliver krypteret og sendt direkte videre til banken via en sikker forbindelse.

Du kan betale med de fleste kreditkort – Dankort / VISA-Dankort Diners Club MasterCard Maestro VISA JCB

Levering og leveringsomkostninger
Umiddelbart efter din bestilling modtager du en e-mail med bekræftelse af din ordre. Der er en leveringstid på 2-5 arbejdsdage i Danmark medmindre andet er angivet - vi leverer ikke i udlandet. Alle varer sendes med Post Danmark eller andet ansvarligt selskab og sendes hurtigst muligt. Du kan altid annullere ordrer der endnu ikke er faktureret ved at kontakte os på [email protected]

Reklamationsret
Du har 2 års reklamationsret fra leveringsdatoen på varer, der er omfattet af købeloven. Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du kontakte os på [email protected] inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Vi vil herefter kontakte dig for at aftale nærmere omkring levering af ny vare, eventuel tilbagebetaling eller refusion af dine forsendelsesomkostninger.

Returnering af varer (Fortrydelsesret)
Har du fortrudt dit køb, er der en fortrydelsesfrist på 14 dage - dog er billetter undtaget jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a". De 14 dage løber fra den dag, hvor du modtager varen. For at benytte fortrydelsesretten skal varen leveres tilbage i den originale emballage og i samme stand som den er modtaget i. Du betaler selv porto eller andre forsendelsesomkostninger. Er ovenstående opfyldt refunderer vi både købsprisen og den opkrævede forsendelse -ikke den kortafgift, der betales til PBS for benyttelse af kreditkort over nettet.

Ansvarsbegrænsning og forbehold
MetroXpress A/S kan ikke holdes ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af vores forpligtelser i henhold til disse betingelser, hvis forsinkelsen eller den manglende overholdelse skyldes en hændelse, som vi ikke har kontrol over. Denne betingelse har ikke indflydelse på dine lovbefalede rettigheder.

Alder
Du skal være mindst 18 år for at købe varer på clubmetroxpress.dk. Ved bestilling af varer eller andre tilbud på clubmetroxpress.dk bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

Lovvalg og værneting
Din anvendelse af clubmetroxpress.dk og ethvert køb du foretager på websitet er underlagt dansk lov og bliver vurderet som at have været foretaget i Danmark. Du accepterer, at være underlagt de danske domstoles ikke-eksklusive værneting. Ved dankorttransaktioner gælder dansk lov.

Club metroXpress tager forbehold for udsolgte varer og indtastningsfejl i forbindelse med præsentationen af varer, arrangementer, rejser og tilbud på www.clubmetroXpress.dk.

Bliv medlem
Som medlem får du adgang til vores konkurrencer!
Login
Husk login

Oplever du problemer kan du få tilsendt ny kode.
Konkurrencer
PEEP

Vind spilpakke hver dag – værdi kr. 800,-
Tilbud
Mx.dk
Gosave.dk
Metro-media.dk
Soundvenue.dk
Cookie- og privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Kontakt
Facebook
Metroxpress A/S
CVR-nr: 26215846
Copyright 2013 Metroxpress A/S