Tilpasset søgning
UDLØBET: Konkurrence
  Find os på Facebook

CIRQUE DU SOLEIL KONKURRENCE

- Vind billetter til showet

I oktober var Cirque du Soleil i Danmark med den imponerende forestilling Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour. Men allerede i februar 2013 kan du igen opleve Cirque du Soleil på dansk grund!

Cirque du Soleil er grundlagt i Québec og er mestre i spektakulære shows. Cirque du Soleil startede som en gruppe på 20 gadeartister, består i dag af 5000 ansatte og har optrådt for flere end 100 millioner mennesker i mere end 300 byer. Gør dig klar til en oplevelse i verdensklasse, når Cirque du Soleil endnu engang kommer til Danmark, denne gang med det fantastiske show Alegría!

Alegría er et fantastisk show med imponerende akrobatik. Oplev luftakrobater flyve i luften mere end 12 meter over scenen. Gys med, når artisterne flyver gennem luften med saltomortaler og lander på en 10 cm bred bar, der er anbragt på skuldrene af griberne. Hør den fantastiske musik, der spilles live og se de flamboyante kostumer. Alegría er mere end et show… Det er en spændende og helt unik oplevelse, der fortryller alle aldersgrupper!

Oplev Alegría i Jyske Bank BOXEN, Herning fra 7. – 10. februar 2013 og i Forum, København fra 13. – 24. februar 2013. Du kan allerede nu sikre dig en billet her.

Blandt de rigtige besvarelser trækker vi lod om 10x2 billetter til showet. Du kan selv vælge om det skal være København eller Herning.Konkurrencen sluttede den 2/1-2013!

Klik her for at se alle vores aktuelle konkurrencer ...
 

Flere konkurrencer
WALLMANS KONKURRENCE
- Vind 4 billetter til Wallmans nye show SWEET ADDICTION...