Tilpasset søgning
UDLØBET: Konkurrence
  Find os på Facebook

ANDERS AND KONKURRENCE

Fra alle os til alle jer: Vind et abonnement på Anders And-bladet

Anders And, ungerne og alle de andre fra Andeby-universet er en fast bestanddel af julen rundt om i de danske hjem, og når Anders And & Co. nr. 48 kommer på gaden torsdag den 29. november, får de juleglade andefans et stort juletillæg på hele 76 ekstrasider med i købet.

Hovedhistorien i tillægget er den klassiske Carl Barks-historie Brevet til Julemanden, som er oversat af den højest elskede ande-fordansker nogensinde, nemlig Sonja Rindom. Det er juleaftensdag i Andeby, og for en gangs skyld behøver Anders And ikke storme rundt efter gaver til ungerne. Den sag klarer Julemanden nemlig for ham i år – troede han! Anders opdager nemlig, at han har glemt at poste ungernes brev til Julemanden. Med kulsort samvittighed åbner han deres brev for dermed at tage sagen i egen hånd – og forhåbentlig give dem den julegave de ønsker sig allermest.

Men, men, men – ungerne ønsker sig en gravko! Og sådan en koster langt flere penge, end Anders kan finde i lommerne på sit matrostøj. Derfor går han til Onkel Joakim, og efter en mindre slåskamp lykkedes det ham at overbevise sin rige onkel om, at han skal hjælpe ham.

Nu har du mulighed for at vinde et af de 10 halvårsabonnementer på Anders And-bladet med start efter nytår.

Konkurrencen sluttede den 13/1-2013!

Klik her for at se alle vores aktuelle konkurrencer ...
 

Flere konkurrencer
WALLMANS KONKURRENCE
- Vind 4 billetter til Wallmans nye show SWEET ADDICTION...