Tilpasset søgning
UDLØBET: Konkurrence
  Find os på Facebook

TOMMY KENTER KONKURRENCE

- Vind Kentex 50 på dvd

Frisk fra de bonede dansegulve er en af landets største komikere tilbage i sit livs storform med en ny udgave af enmandsrevyen KENTEX.

KENTEX 50 er et nyt jubilæumsshow 100 % fri for aktualitetsstof, men proppet med det bedste fra revy-visernes skatkiste og nye monologer fra skufferne. I tråd med forgængerne handler teksterne om det svære samliv med den bedre halvdel og ikke mindst sig selv. I KENTEX 50 får mand og kone igen rig lejlighed til at gå i teatret for at grine over alt det, de ikke kan forstå ved hinanden derhjemme.

Dertil kommer, hvad Tommy Kenter nu hitter på at hive frem fra repertoiret af sketches, step og sang. Der er dog statsgaranti for et festligt gensyn med bodegahajen Rudy Kleützner med den storternede jakke og snottede frisure og alle ogger gokker motherfucker-fagterne, ligesom Alf Velling med kanariefugl og alpehue kigger forbi som en af flere koryfæer.

Tommy Kenter har medvirket i utallige revyer, farcer, cabaret-forestillinger og klassiske dramatiske forestillinger. Siden 1980 har han fremført en række musikalske onemanshow - ofte i et samarbejde med Niels Jørgen Steen. Desuden har han haft stor succes med figuren som Rudy Kleutzner.

Han fik i 1991 en Bodil og Robert for bedste hovedrolle i "Lad isbjørnene danse" og en Bodil for sin rolle i "Fukssvansen".

Blandt de rigtige besvarelser trækker vi lod om 10 stk. "Kentex 50" på dvd.

Konkurrencen sluttede den 13/1-2013!

Klik her for at se alle vores aktuelle konkurrencer ...
 

Flere konkurrencer
WALLMANS KONKURRENCE
- Vind 4 billetter til Wallmans nye show SWEET ADDICTION...