Tilpasset søgning
UDLØBET: Konkurrence
  Find os på Facebook

PROMOTEREN OG HANS BOKSERE

- Vind dokumenteren på dvd

Boksepromotor Mogens Palles evner til at skabe arrangementer i international topklasse og fører danske boksere op i verdenseliten er legendarisk. Han er kendt som en af de bedste matchmakere i verden og blev i 2008 optaget i International Boksning Hall Of Fame. Navne som Tom Bogs, Ayub Kalule, Jørgen "Gamle" Hansen, Hans Henrik Palm, Gert Bo Jacobsen, Brian Nielsen, Johnny og Jimmy Bredahl samt Mikkel Kessler har han ført til tops og gjort til stjerner på den internationale boksehimmel.

Da Brian Nielsen entre ringen mod bokselegenden, Mike Tyson, er det en af de største sportsbegivenheder på dansk grund nogensinde. Med 50.000 tilskuere på Millennium stadion i Cardiff møder Mikkel Kessler den walisiske superstjerne Joe Calzaghe. Ikke siden den kamp har en dansk bokser været involveret i en større kamp, prestigemæssigt, såvel som økonomisk.

Udover DR-dokumentaren Promoteren Og Hans Boksere indeholder denne dvd boks også ti af de største kampe i dansk professionel boksnings historie. En unik samling af klassiske boksekampe og et fantastisk gensyn fra dengang danske boksere var en magtfaktor i international professionel boksning.

Blandt de rigtige besvarelser trækker vi lod om 10 stk. "Promoteren Og Hans Boksere" på dvd.

Konkurrencen sluttede den 8/1-2013!

Klik her for at se alle vores aktuelle konkurrencer ...
 

Flere konkurrencer
WALLMANS KONKURRENCE
- Vind 4 billetter til Wallmans nye show SWEET ADDICTION...