Tilpasset søgning
UDLØBET: Konkurrence
  Find os på Facebook

ANDERS MATTHESEN KONKURRENCE

- Vind billetter til ekstra show på ANDERS den 19. januar kl. 21.30

Siden Anders Matthesens startede sit nye show i september har han rundet over 140.000 solgte billetter! Der var stadig massiv efterspørgsel på Anders "Anden" Matthesens nye show, ANDERS, da han sluttede i midten af november. Efter et velfortjent hvil indtager Anders Matthesen nu igen Falconer Salen fra den 15. jan og frem til 27. jan.

Der er dømt massiv selvrefleksion, når Anders Matthesen igen stiller sig på scenen. Efter at have optrådt under navnet "Anden" i snart to årtier, tager Matthesen i sit nye show sin identitet op til overvejelse og stiller sig selv en række eksistentielle spørgsmål: Hvem fanden tror du egentlig, du er? Svarer det til, hvem du i virkeligheden er? Og bør du i det hele taget tro, at du er noget som helst? Kan man stadig være "Anden" som 36-årig? Og er "Anden" og "Anders" overhovedet den samme person?

Disse og mange andre spørgsmål udgør det centrale element i ANDERS, der er Matthesens første show i over tre år. Grundet stor efterspørgsel gives der nu ekstra shows i Falconer Salen fra den 15. januar til og med den 27. januar. Se mere på www.anden.dk. Lørdag den 19. januar kl. 21.30 er der tv optagelse af showet.Blandt de rigtige besvarelser trækker vi lod om 10x2 billetter til ekstra showet på "ANDERS" den 19. januar kl. 21.30 i Falconer Salen.

Konkurrencen sluttede den 17/1-2013!

Klik her for at se alle vores aktuelle konkurrencer ...
 

Flere konkurrencer
WALLMANS KONKURRENCE
- Vind 4 billetter til Wallmans nye show SWEET ADDICTION...