Tilpasset søgning
UDLØBET: Konkurrence
  Find os på Facebook

FAR TIL FIRE TIL SØS KONKURRENCE

- Vind ophold for 2 voksne og 2 børn

Far til fire familien forbereder Søs og Peters bryllup. Huset er sat på den anden ende, og midt i det hele er familien tilmed nødt til at improvisere en tur til Fyn, for at hjælpe Peters plejefar, Skipper. Hans skoleskib, Valborg, har i tidens løb givet mange forældreløse drenge en god start på livet. Men nu er skibet ved at forfalde og kan kun reddes, hvis Skipper vinder førstepræmien i den årlige kapsejlads for gamle træskibe i Det Fynske Øhav.

Tidsplanen er stram, hvis både bryllup og kapsejlads skal kunne nås. Men Lille Per er som altid tungen på vægtskålen og overtaler familien til at stikke til søs og prøve at redde Peters barndomshjem. Rivalskibet, Medusa, bruger imidlertid feje tricks og forpurrer hele planen. Det udvikler sig til en nervepirrende dyst på åbent hav i blæst og bølger.

VIND EN MINIFERIE I LEGOLAND®
Ta’ hele familien med på en eventyrlig miniferie på Hotel LEGOLAND®. Slip fantasien løs, og gå på opdagelse i en verden fyldt med LEGO® klodser og masser af overraskelser for store og små. Du kan vælge et af de flotte temaværelser, som alverdens tapre riddere, skønne prinsesser, nådesløse pirater og frygtløse skattejægere er vilde med.

Deltag og vind en af disse præmier:

1.-præmie:
1 overnatning for 2 voksne og 2 børn i temaværelse inkl. morgenmad og 2 dages entré til LEGOLAND®. Værdi op til kr. 4.220. Præmien er gyldig hele sæson 2013 ex. juli. Derudover "Far Til Fire Til Søs" på dvd.

2.-20.-præmie:
"Far Til Fire Til Søs" på dvd.

Konkurrencen sluttede den 6/3-2013!

Klik her for at se alle vores aktuelle konkurrencer ...
 

Flere konkurrencer
WALLMANS KONKURRENCE
- Vind 4 billetter til Wallmans nye show SWEET ADDICTION...