Tilpasset søgning
UDLØBET: Konkurrence
  Find os på Facebook

DE URØRLIGE KONKURRENCE

- Vind weekend i Paris

Phillipe er mangemillionær, bor i Paris' fineste kvarter og er lam fra halsen og ned efter en paraglidingulykke. Driss er arbejdsløs, småkriminel og bor i en forstadsghetto. Da Phillipe vil ansætte en ny hjælper, søger Driss modvilligt jobbet og forventer at få et rungende nej, som han er vant til. Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af Driss' sarkastiske humor og beslutter sig for at hyre den fandenivoldske speedsnakker. I mødet mellem de to meget forskellige mænd opstår der et uventet og ganske enestående venskab.

"De urørlige" er en vedkommende feel good-komedie, der elegant rammer den svære tone mellem ømhed, varme og humor, i en film, der sit udfordrende emne til trods løfter sit publikum. Filmen er den største franske biografsucces på verdensplan nogensinde og har ramt en nerve hos publikum med en universel historie om to på hver sin måde prøvede mænd, der tilsammen er urørlige.

Nu har du chancen for at vinde en DVD med den største franske filmsucces nogen sinde De Urørlige samt den skønneste weekend til Paris for dig og den, du helst vil have med. Få inspiration til weekenden i Paris på http://www.fdm-travel.dk/paris.

Deltag og vind en af disse præmier:

1.-præmie:
En rejse til Paris samt to overnatninger i dobbeltværelse på hotel inkl. Morgenmad for to personer. Der er flere hoteller at vælge imellem. Derudover "De urørlige" på dvd.

2.-15.-præmie:
"De urørlige" på dvd.


Powered by Preview Networks

Konkurrencen sluttede den 21/4-2013!

Klik her for at se alle vores aktuelle konkurrencer ...
 

Flere konkurrencer
WALLMANS KONKURRENCE
- Vind 4 billetter til Wallmans nye show SWEET ADDICTION...