0 varer i din kurv
Konkurrencer

PHILOMENA KONKURRENCE

Vind både DVD'en og bogen 'The Lost Child of Philomena Lee'

Stephen Freas humoristiske og bevægende drama Philomena har Judi Dench og Steve Coogan i hovedrollerne og er baseret på Martin Sixsmiths bog 'The Lost Child of Philomena Lee'. Filmen fortæller den sande og gribende historie om Philomena, der i al hemmelighed har søgt efter den søn, hun som teenager fødte i Irland og som den katolske kirke tvang hende til at bortadoptere til USA. Efter 50 års forgæves søgen får Philomena hjælp af den barske og garvede journalist Martin Sixsmith og sammen udgør de to et umage makkerpar på jagt efter en nu voksen mand, der kun er kendt som baby Anthony. Deres fælles eftersøgning udvikler sig til en dannelsesrejse fuld af kontraster, humor og finurlige samtaler og bringer dem ikke bare tættere på sandheden om sønnens skæbne men også på livets store spørgsmål.
'Philomena' har netop vundet prisen for bedste manuskript ved Filmfestivalen i Venedig.

Filmen har release d. 10 april 2023Blandt de rigtige besvarelser trækker vi 10 heldige vindere, som hver vinder 1 stk. Philomena DVD + bog

I hvilket land fødte Philomena sin søn?Ved deltagelse accepterer du konkurrencebetingelserne

Du kan deltage en gang om dagen så længe konkurrencen kører. Alle dine svar indgår i puljen når der skal trækkes lod. Du kan deltage til og med den 27/4-2014, hvorefter vinderne kort tid efter bliver offentliggjort her på siden.
Bliv medlem
Som medlem får du adgang til vores konkurrencer!
Login
Husk login

Oplever du problemer kan du få tilsendt ny kode.
Metroxpress A/S
CVR-nr: 26215846
Copyright 2013 Metroxpress A/S