0 varer i din kurv
Konkurrencer

GAVNØ SLOT KONKURRENCE

Verdensballet i historiske omgivelser

Scenekunst i verdensklasse torsdag den 10. juli 2014. Anført af den danske solodanser Johan Kobborg og Alina Cojocaru, gæster en række af verdens førende solodansere Gavnø Slot ved Næstved, kun 1 times kørsel fra København. Rammerne er unikke, med kun det 3-fløjede slot og Gavnøs historiske slotspark som den stærke kulisse. Dansen krydres med arier og scener fra operaens verden og den verdenskendte violinist Charlie Siem.

Aftenens program
Parken er åben fra kl. 16.30, og publikum opfordres til at komme i god tid. Der er mulighed for at besøge Slotsbryggeriet Gavnø, trætopbanen Gavnø Go Fly, Gavnø Slot og nyde sin picnic kurv i parken, hvor der også kan købes mad og drikke. Forestillingen begynder kl. 20.00, men allerede fra kl. 18.00 vil Balletskolen fra Næstved opføre en lille forestilling med balletskolens børn og kl. 18.30 vil Annettes Dansestudio opføre ballet samt moderne dans. Senere vil der være opvisning/opvarmning på scenen.

Blandt de rigtige besvarelser trækker vi 10 heldige vindere, som hver vinder 2 stk fribilletter til balletten

På hvilket rokoko slot kan Verdensballetten opleves?Ved deltagelse accepterer du konkurrencebetingelserne

Du kan deltage en gang om dagen så længe konkurrencen kører. Alle dine svar indgår i puljen når der skal trækkes lod. Du kan deltage til og med den 28/5-2014, hvorefter vinderne kort tid efter bliver offentliggjort her på siden.
Bliv medlem
Som medlem får du adgang til vores konkurrencer!
Login
Husk login

Oplever du problemer kan du få tilsendt ny kode.
Konkurrencer
PEEP

Vind spilpakke hver dag – værdi kr. 800,-
Tilbud
Mx.dk
Gosave.dk
Metro-media.dk
Soundvenue.dk
Cookie- og privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Kontakt
Facebook
Metroxpress A/S
CVR-nr: 26215846
Copyright 2013 Metroxpress A/S