0 varer i din kurv
Konkurrencer

Nørrebro United konkurrence

Vind et REC ur og en signeret ’Nørrebro United’ trøje

Mick Øgendahl er vært, når store navne som Rune Klan, Frank Hvam, Shaka Loveless, Lars Hjortshøj og Wafande går på scenen til et brag af et velgørenhedsshow under sloganet “Vi står på mål for verdens børn".

Alle kunsterne optræder gratis til fordel for den gode sag, og hele billetindtægten går til UNICEFs arbejde for verdens mest udsatte børn. ’Nørrebro United – Vi står på mål for verdens børn’ er blevet til i et samarbejde mellem Nørrebro Teater, Mick Øgendahls managementbureau Microphone Entertainment og børneorganisationen UNICEF Danmark.


’Nørrebro United – Vi står på mål for verdens børn’ foregår lørdag den 11. oktober 2014. Vil du opleve showet live, kan billetter købes på: billetnet.dk

Blandt de rigtige besvarelser trækker vi 5 heldige vindere, som hver vinder et REC ur til en værdi af kr. 2.399 og en ’Nørrebro United’ holdtrøje, som er signeret af en af kunstnerne.

De udloddede ure er: 2 Mark I M3, 1 Mark I M4, 1 Cooper C1 og 1 Cooper C4.

Hvilket velgørende formål går kunstnerne fra ’Nørrebro United’ på scenen til fordel for?Ved deltagelse accepterer du konkurrencebetingelserne

Du kan deltage en gang om dagen så længe konkurrencen kører. Alle dine svar indgår i puljen når der skal trækkes lod. Du kan deltage til og med den 12/10-2014, hvorefter vinderne kort tid efter bliver offentliggjort her på siden.
Bliv medlem
Som medlem får du adgang til vores konkurrencer!
Login
Husk login

Oplever du problemer kan du få tilsendt ny kode.
PEEP

Vind spilpakke hver dag – værdi kr. 800,-
Tilbud
Mx.dk
Gosave.dk
Metro-media.dk
Soundvenue.dk
Cookie- og privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Kontakt
Facebook
Metroxpress A/S
Lygten 39, 2400 København NV.
CVR-nr: 26215846
Copyright 2013 Metroxpress A/S