0 varer i din kurv
Konkurrencer

MOVEMBER KONKURRENCE

- Vind et et komplet barbersæt

Movember udfordrer danske mænd til at lade overskægget gro i 30 dage for at skabe opmærksomhed om mænds sundhed. Organisationen arbejder året rundt på at redde liv og skabe bedre vilkår for mænd, der bliver ramt af prostata- og testikelkræft. En sygdom som i Danmark er den mest udbredte – ikke-hudbaserede – kræftform hos mænd.

I samarbejde med Movember – og Gillette som er officiel partner for tredje år i træk – sætter vi et komplet barbersæt på højkant! Barbersættet består af Gillette Fusion ProGlide Styler, Gillette Clear Shave Gel, Gillette Irritation Defense Moisturiser og Gillette Fusion ProGlide Power barberblade til en samlet værdi af 850 kr. Med Gillette Fusion ProGlide Styler har du det perfekte udstyr til at pleje overskægget hele måneden, eller du kan give præmien videre og støtte en mand, som har valgt at stille sin overlæbe til rådighed i den gode sags tjeneste.

Præmien bliver stillet til rådighed af Gillette, som er officiel partner til Movember for tredje år i træk.

Vi trækker en heldig vinder som vil modtage et komplet barbersæt bestående af: "Gillette Fusion ProGlide Styler", "Gillette Clear Shave Gel", "Gillette Irritation Defense Moisturiser" og "Gillette Fusion ProGlide Power barberblade". Samlet værdi af præmiepakke: 850 kr.

Hvilke af følgende tre svarmuligheder er en officiel regel for de mænd, der deltager i Movember ved at gro et overskæg i november måned?Ved deltagelse accepterer du konkurrencebetingelserne

Du kan deltage en gang om dagen så længe konkurrencen kører. Alle dine svar indgår i puljen når der skal trækkes lod. Du kan deltage til og med den 30/11-2014, hvorefter vinderne kort tid efter bliver offentliggjort her på siden.
Bliv medlem
Som medlem får du adgang til vores konkurrencer!
Login
Husk login

Oplever du problemer kan du få tilsendt ny kode.
PEEP

Vind spilpakke hver dag – værdi kr. 800,-
Tilbud
Mx.dk
Gosave.dk
Metro-media.dk
Soundvenue.dk
Cookie- og privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Kontakt
Facebook
Metroxpress A/S
Lygten 39, 2400 København NV.
CVR-nr: 26215846
Copyright 2013 Metroxpress A/S