Tilpasset søgning
Charter
Kultur & Special
Fodbold
Feriebolig
Top konkurrencer
Broen 2
Hobbitten
Rasmus seebach
Fitness dk

Seneste nyt
Stortudende må...
Minister vil st...
Unge S-profiler...
Jan Pytlick: Vi...
Brasilien gjord...
Efter ligfund: ...
Flere afslørin...
Clint Eastwood ...
Her er over 100...
Julefest hos Ar...
62-årig udvikl...
Skuffet Rasmuss...
Libysk efterret...
Britiske politi...
Startopstilling...
Serbien knuser ...

Top tilbud
Pris pr. person kr. 13.498,-
Inkl. udflugter

Emiratet Dubai og Cape Town

12 dages kombinationsrejse med Bravo Tours

Pris pr. person kr.13.498,-
Ved min. 2 personer
Dato:
Afrejse d. 10/2 2014 fra Kastrup
Rejselængde:
12 dage
Rejseselskab:
Bravo Tours
Klassificering:
Sådan gør du:
Bestil rejsen hos Bravo Tours på tlf. 7010 1077 eller på www.bravotours.dk/tilmelding. Oplys arrangement 1143.


Bestil nu
Tag med Bravo Tours på en enestående rejse til to af verdens mest eksklusive byoplevelser - Dubai og Sydafrikas pragtfulde Cape Town.

Turen går først til emiratet Dubai og storbyen af samme navn, for for fire dage med herlig badeferie, indkøb i nogle af verdens mest utrolige Shopping centre og udflugter som viser både det moderne og det historiske Dubai.
Fra Dubai fortsætter vi rejsen til Cape Town, Sydafrikas moderby, der ligger med det flade Taffelbjerg som den imponerende baggrund. Perioden for Cape Town er optimal, med flere solskinstimer end De Kanariske Øer. Vi tilbyder dig en lang række pragtfulde udflugter til de højdepunkter, som gør byen og ikke mindst omgivelserne til en oplevelse, man aldrig glemmer, og som ofte trækker folk tilbage igen og igen. Vi byder på byrundture, vinlandet og den smukke Cape Point heldagstur.

Flytider:
Afrejse fra Kastrup mandag den 10. februar 2014 kl. 14.00
Ankomst til Dubai mandag den 10. februar 2014 kl. 23.15
Afrejse fra Cape Town torsdag den 20. februar 2014 kl. 18.10
Hjemkomst til Kastrup fredag den 21. februar 2014 kl. 12.25

Flyselskab Emirates

OBS: Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afgangstidspunktet

Der tages forbehold for ændringer i flytider.

Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 13.498
Enkeltværelsestillæg kr. 2.300

Dubai - Cape Town program

1. dag Danmark - Dubai
Vi flyver fra Danmark nonstop til Dubai International Airporti De Forenede Arabiske Emirater. Herfra kører vi til Cassells Hotel 3*, hvor vi indkvarteres for fire nætter.

2. dag U dflugt ”Det moderne Dubai”
Over middag kører vi fra hotellet til Dubai Marina, hvor vi går rundt og fornemmer stemningen. Marinaen er verdens største, og mange af bådene er imponerende store.

Turen fortsætter til verdens tredjestørste indkøbscenter, Emirates Mall & Ski Dubai, hvor vi bl.a. ser det store indendørs skicenter med sne og skibakker. Vi besøger herefter palmeøen - Palm Jumeirah. Her besøger vi det ekstremt store Hotel Atlantis. Turen fortsætter til Souk
Madinat Jumeirah (Lille Venedig), hvor vi går lidt rundt og ser de mange butikker og nyder stemningen. Herfra kan vi på afstand se verdens eneste syv-stjernede hotel, Burj al Arab.

Oplevelserne fortsætter og turen går ind til centrum, hvor vi stopper ved verdens største indkøbscenter The Dubai Mall. Vi går gennem centret og ser en brøkdel af de mange butikker.
Turens absolutte højdepunkt er verdens højeste bygning, Burj Khalifa, der er 828 m høj. Med verdens hurtigste elevator er vi på 58 sekunder oppe på 124. etage, hvorfra vi ser hele Dubai. Herefter finder vi et hyggeligt sted for foden af Burj Khalifa, hvor vi nyder vores aftensmad og ser det flotte springvandsshow.

3. dag U dflugt ”Det historiske Dubai”
På denne halvdags-byrundtur kører vi forbi Dubai-sheik Mohammeds imponerende palads.

Turen inkluderer også et museumsbesøg på Dubai museum, hvor vi ser interessante klenodier, der kaster lys over Dubais historie med handel og perledykning. Det 180 år gamle Al Fahidi-fort og Bastakiya-området har huse med minder fra den graciøse og rige arkitektur, der varslede indtoget af elektricitet og aircondition. Turen fortsætter i abra – vandtaxi – over kanalen Dubai Creek til byens gamle souk, det historiske indkøbskvarter, hvor vi har tid til at handle blandt andet i det verdensberømte guldog krydderikvarter. Her oplever man duften af Østens krydderier og en overflod af guld.

Vi skruer op fra kontrasterne og kører tilbage til det moderne Dubai. Turen fortsætter mod Souk Madinat Jumeriah (Lille Venedig) og Burj al Arab (sejlet). Herefter går vi over i Souk Madinat Jumeriah, hvor vi kan gå rundt og nyde stemningen og måske tage en sejltur på
kanalerne, inden vi spiser på en hyggelig restaurant. Herefter kører vi tilbage til hotellet.

4. dag Dubai
Dagen er til afslapning fx ved den flotte strand, hvor varmt og klart vand er yderst indbydende. Dagen kan slutte med en sejltur i dhow med en stemningsfuld middag (egen regning).

5. dag Dubai – Sydafrika og smukke Cape Town
Der flyves fra Dubai om morgenen mod syd til Cape Town. Fra lufthavnen kører vi til vort hotel for de kommende seks nætter. Begge valg af hoteller ligger godt i forhold til byens mange oplevelser og har tillige en herlig udsigt til Taffel bjerget.

6. – 10. dag Cape Town – oplevelser i byen og omegnen
Fem hele dage til at opleve nogle af de mange store kultur og natur oplevelser som denne sydligste del af Afrika byder på. Der er mulighed for tilkøb af udflugtspakke til de bedste oplevelser. Se længere nede i programmet. Der er naturligvis også tid til at opleve byen på egen hånd.

Ikke mindst den yderst populære havnefront, Victorian and Alfred Waterfront, er nærmest et ”must” i et ophold i Cape Town. Her er smukt, her er et nærmest uendeligt udbud af spisesteder, shopping i mondæne forretning og besøg det berømte, og gigant store, akvarium. Er man til golf, kan det også lade sig gøre. Udbuddet af golfbaner er nærmest legendarisk, og kvaliteten utrolig høj. En bådtur til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet er også en stor oplevelse for alle.
Indkvartering på Garden Court de Wall.

11. dag Cape Town til Dubai
Sidst på dagen flyver vi mod Dubai med ankomst næste morgen.

12. dag Ankomst Danmark
Ankomst Dubai tidlig morgen. Herfra videre mod Danmark. Udflugtspakke i Cape Town Denne herlige pakke af storslåede oplevelser viser noget af det bedste Cape Town, som denne del af Sydafrika formår.

Udflugterne er fordelt på tre dage, og byder på:halvdags Cape Town-bytur med mulighed for kabelvogn til toppen af Taffelbjerget. Vejret afgør om Taffel bjerg turen kan lade sig gøre. Hvorfor prisen for kabelbanen ikke er med i prisen. Hel dag i det smukke vinland, hvor der er besøg ved vingårde, tre vinsmagninger og en køretur i den pragtfulde natur. Der er besøg i byerne Paarl, Franschoek og byrundtur i Stellenbosch der landets næstældste by. Kun Cape Town er ældre. Hel dag til Cape halvøen med bl.a. Kirstenbosch botaniske have, Cape Point, Cape Point naturreservatet og Simons Town, hvor pingvinkoloni kan besøges (ekstra betaling). Pris for denne pakke er kr. 1.600, der skal bestilles hjemmefra.

Alt dette er inkluderet i rejsen til Dubai og Cape Town:
- Fly Kastrup - Dubai – Cape Town - Dubai – Kastrup.
- Alle flyskatter og -afgifter.
- Alle transfers til/fra hoteller og lufthavne.
- Fire overnatninger i Dubai på 3* hotel med morgenmad.
- To udflugter i Dubai incl. aftensmad.
- Seks nætter i Cape Town på 3* hotel med morgenmad.

Ikke inkluderet:
- Afbestillingsforsikring kr. 795.
- Feriererejseforsikring kr. 675.
- Forplejning, der ikke er nævnt i programmet.
- Drikkevarer.
- Drikkepenge (ca. kr. 350).
- Eventuelle vaccinationer.
- Udflugtspakke i Cape Town kr. 1.600
- Eneværelsestillæg kr. 2.300.

Rejsen gennemføres med minimum 20 deltagere.

Bestil rejsen hos Bravo Tours på tlf. 7010 1077 eller på www.bravotours.dk/tilmelding Oplys arrangement 1143.Se også disse rejser fra Bravo Tours:

CUBA - DKK 18.898,00,-


Rejs til Afrika - DKK 13.950,00,-


Fuerteventura/13. jan - DKK 4.698,00,-


De Dansk Vestindiske Øer – rejsen til paradis på jord! - DKK 19.398,00,-


Gran Canaria 22/2 - DKK 5.598,00,-


Tenerife All Inclusive - DKK 6.598,00,-


Der er 0 varer i din indkøbskurv
De Dansk Vestindiske Øer – rejsen til paradis på jord!
15 dages kombinationsrejse med Bravo Tours - en uge på St. Croix...
Kulturrejse til drømmeøen Mallorca
8 dages kulturrejse til drømmeøen Mallorca med dansk rejseleder til specialpris med...
Ronda, Málaga & Mijas
8 dage inkl. fly, 4-stjernet hotel med halvpension samt vin og vand...
Fantastiske Toscana - Rejs til foråret – også i påsken
8 dage inkl. fly, hotel med halvpension m/ 4 retters middag, 5...