0 varer i din kurv
Rejser

Kinas 3 storslåede hovedstæder

Beijing – Louyang og Xi’an med Terracottasoldater

Pris pr. person kr.9.998,-
Pr. person i dobbeltværelse
Dato:
Afrejse d.1. december 2014 fra Kastrup
Rejselængde:
9 dage
Rejseselskab:
Bravo Tours
Værelsestype:
Dobbeltværelse
Pension:
Morgenmad
Klassificering:
Sådan gør du:
Bestil rejsen hos Bravo Tours på tlf. 7010 1077 eller på www.bravotours.dk/tilmelding. Oplys arrangement 2300


Køb nu
1. dag Danmark – Beijing
Vi flyver med SAS’ Airbus fra København om aftenen. Der er god plads om bord og mange underholdningsmulighe-der. På sædets private videoskærm kan man vælge mellem mange film, musikprogrammer og spil. Der er to gratis måltider på flyveturen.

2. dag Beijing – Himmelske freds plads, informationsmøde og middag
Ved middagstid ankommer vi til Beijing. Efter paskontrollen og tolden møder vi Bravo Tours’ danske rejseleder. Vi kører ad motorvej ind til Beijing og får allerede her et godt indtryk af denne spændende by. Vi tjekker ind på hotellet, der ligger centralt ved seværdigheder og shopping.

Vi besøger verdens største plads, Den Himmelske Freds Plads, eller Tiananmen-pladsen, som den også kaldes. Her ligger blandt andet Parlamentet og Maos Mausoleum, der knytter sig til den kommunistiske æra, men også de gamle kejserlige bygninger såsom frontportene og Den Himmelske Freds Port.
Rejselederen holder et velkomstmøde efterfulgt af velkomstmiddag.

3. dag Beijing – Himlens tempel og Den kinesiske mur
Efter morgenmaden begiver vi os ud i Beijings myldrende gader, og første stop på dagens udflugtsprogram er ved Himlens Tempel. Templet er Beijings vartegn. Rundt om templet er der altid mange lokale, der mødes i haven for at danse, synge eller hygge sig sammen. Højdepunktet på enhver Kinarejse er for de fleste at stå på Den Kinesiske Mur.

Muren er et af de største vidundere i verden og blev erklæret bevaringsværdig af UNESCO i 1987. Som en gigantisk drage snor Den store Mur sig over 6.350 kilometer op og ned på tværs af bjerge, ørkener, græsområder og sletter fra Øst- til Vestkina. Det er et storslået og imponerende syn. Muren blev bygget for mere end 2.000 år siden. Store dele ligger i ruiner eller er helt forsvundet, men er stadig et arkitektonisk vidunder.

Vinteren er den flotteste årstid at opleve muren på, da der som regel altid er blå himmel og meget klar luft, så man kan se muren langt ud i horisonten. Om aftenen tager vi forbi det meget eksotiske madmarked. Her kan man finde snacks som søstjerne, skorpion, silkelarver og meget mere.

4. dag Beijing – Forbudte by og Sommerpaladset
Vi skal i dag se Den Forbudte By med dens efter sigende 9.999 rum. Verdens største kejserlige palads blev bygget 1406-1420. Herfra har 24 kejsere regeret Riget I Midten, indtil den sidste kejser, Puyi, blev tvunget til at forlade Den Forbudte By i starten af 1900-tallet. Efter frokost tager vi højhastighedstoget til en af Kinas gamle hovedstader Luoy-ang. Efter ankomst spiser vi en lokal middag.

5. dag – Beijing – Luoyang
På UNESCOs verdensarvsliste finder vi Longmen-grotten, som vi skal besøge. Den blev bygget i det femte århundre-de og er den mest kendte grotte i Kina med buddhistiske statuetter hugget ud i klippen.

Vi skal besøge Shaolin Templet, der er vuggen for kinesisk Kung Fu-kampsport. Templet er verdenskendt på grund af de mange tv-programmer, der har været vist herfra. Templet er et af Kinas kendteste, og dets historie går helt tilbage til det femte århundrede. Vi besøger hovedsalen, hvor de mange smukke Buddhaskulpturer er opbevaret, og herefter oplever vi den berømte Kung Fu-opvisning af munkene. Templet og pagoderne er på UNESCOs fredningsliste.

6. dag – Luoyang – Xi’an
Efter morgenmaden kører vi med højhastighedstog til en anden af Kinas gamle hovedstæder Xi’an. Her starter vi med en frokost efterfulgt af et besøg ved Vildgås-pagoden. Pagoden fra det 7. århundrede rummer meget spændende historie. Vi skal også lærer mere om kinesisk kalligrafi. Vi besøger også den største og bedst bevarede moske i Kina fra år 742.

Moskeen er kinesisk inspireret og står som et symbol på den integration, der fandt sted mellem kineserne og de mange immigranter fra Mellemøsten, da Xi’an lå på Silkevejen. Vi går en tur i de smalle gader i det muslimske kvarter, hvor gadehandlerne tilbyder alverdens varer fra deres boder og butikker. Om aftenen skal vi spise den meget traditionelle og lækre Hot Pot middag.

7. dag – Xi’an
Vi starter dagen med en frisk tur til en af Kinas mest velbevarede og storslåede bymure. Her er der mulighed for at cykle på selve bymuren. Herefter går turen til Xi’ans absolutte hovedattraktion.

I 1974 fandt to bønder tilfældigt nogle rester af Kejser Qins unikke terracottahær, da de var i færd med at grave en brønd. Hæren er senere blevet dateret til år 221 før vores tidsregning. Nu er ca. 8.000 soldater – med forskellige an-sigtsudtryk – og heste med stridsvogne og alle i naturlig størrelse gravet ud. Hæren er lavet på befaling af Kinas første kejser, Qin Shi Huang, til at bevogte hans grav og passe på ham i himlen. Terracotta-soldaterne er et af verdens vidundere og er naturligvis også på UNESCOs bevaringsliste.

Om aftenen er der mulighed for at tilkøbe en kulturel tur tilbage i Tang-dynastiets verden. Først spiser vi dumpling-banket – en stor kinesisk specialitet. Herefter skal vi i Tang-dynasti-teatret for at opleve en flot opvisning i Tang-dynastiets musik og dans.

8. dag Xi’an – Beijing
Efter morgenmaden tager vi højhastighedstoget retur til Beijing. Det tager ca 5 ½ time, og vi ankommer midt på efter-middagen. Herefter tjekker vi ind på hotellet, og der er et par timer til enten at pakke, se det sidste eller smutte forbi markedet og handle.
Om aftenen skal vi ud og spise nationalretten – Peking And. En stor kulinarisk oplevelse venter. (afslutningsmiddag)

9. dag. Beijing – Danmark
Vi kører til lufthavnen og flyver retur til Danmark, hvor vi sætter fødderne på jorden sidst på eftermiddagen.

Inkluderet i rejsen:
Direkte fly fra Kastrup med SAS.
2 måltider ombord.
9 dages program med nævnte udflugter.
Alle entré på nævnte udflugter.
Morgenmad alle dage.
Velkomstmiddag.
Frokost dag 3, 4, 5, 6 og 7.
Middag dag 2, 4, 5, 6 og 8.
Middag med Peking and dag 8.
Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider.
Dansk rejseleder.
Kinesisk lokalguide.
Overnatninger på gode mellemklasse hoteller.
Busser med aircondition.

Valgfrie tilkøb:
Afbestillingsforsikring kr. 595.
Årsrejseforsikring kr. 675.
Ekstra middag i Xi’an samt tangdynastishow.

Obligatoriske tillæg:
Eneværelsestillæg.
Visum kr. 700 (obligatorisk).
Ekstra drikkevarer til måltiderne.
Drikkepenge ca. kr. 250.

Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere.
Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer.
Tilmeld nyhedsmail
Få tilbud på oplevelser inden for rejser, koncerter, teater og meget mere én gang om ugen.
Tilbud
Mx.dk
Gosave.dk
Metro-media.dk
Soundvenue.dk
Cookie- og privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Kontakt
Facebook
Metroxpress A/S
Lygten 39, 2400 København NV.
CVR-nr: 26215846
Copyright 2013 Metroxpress A/S