0 varer i din kurv
Rejser

Sri Lankas højdepunkter – 15 dage

”alt i en rejse, til en uhørt lav pris”

Pris pr. person kr.6.416,-
Dato:
Denne tur starter hver dag
Rejselængde:
15 dage
Rejseselskab:
Yaneeda Travel
Sådan gør du:
Bestil rejsen direkte på Yaneeda. Der skal ikke oplyses nogen rabatkode ved bestilling. Du er også velkommen til at ringe til Yaneeda på 70702520


Køb nu
Sri Lanka
Sri Lanka har alt det, du kunne ønske dig i en ferie – gyldne sandstrande med udsigt til et azurblåt hav, oldgamle byer og templer, som rummer en betagende historie, og en autentisk smuk natur, som bare må opleves!

Sri Lanka er hjemsted til flere af UNESCOs Verdensarvsområder, hvilket gør en rejse til denne perle af en ø til et helt uforglemmeligt eventyr, som du ikke vil være foruden. Vi, hos Yaneeda, inviterer dig på et 15-dages eventyr, hvor du oplever alt, hvad dette fascinerende land har at tilbyde, og dette til en helt uhørt lav pris!

På "Sri Lankas Højdepunkter" (Best of Sri Lanka) har vi kombineret seværdigheder af enestående kulturel betydning med vandreture i naturskønne omgivelser og afslapning på øens smukkeste strande. Vi tager dig med til nogle af verdens ældste byer, rig på kultur, og til unikke templer, som er opholdssteder for munke og guddommelige statuer. Du vil desuden få mulighed for at komme helt tæt på Sri Lankas enestående natur og imponerende dyreliv.

Dette oplever du
Turen starter i Sri Lankas største by, Colombo - en mangfoldig og livlig by med hyggelige vandkanaler og nydelige søer. Vi rejser videre til byerne Anuradhapura og Polonnaruwa, som er kendte for deres velbevarede ruiner fra oldtidens Sri Lanka.

Her vil du få mulighed for at gå på opdagelse i de mange templer og naturskønne områder, før turen går til et af de mest besøgte turistattraktioner i Sri Lanka, nemlig Sigiriya. Sigiriya er at finde på listen over Verdensarvsområder og består af et beundringsværdigt palads med tilhørende have bygget oven på en massiv klippeblok; Et betagende syn som du ikke må gå glip af.

Omringet af majestætiske bjerge og teplantager ligger byen Kandy, som er et vigtigt symbol på singalesisk storhedstid og religion. Kandy har meget at tilbyde nysgerrige sjæle, og et besøge til denne charmerende by vil bestemt ikke skuffe dig. Turen slutter i Hikkaduwa, hvor du kan tage ud og snorkle og surfe eller bare slappe af på den idylliske sandstrand, mens du tænker tilbage på alle de skønne minder og oplevelser, du har opsamlet under din rejse.

- Med andre ord; Sri Lankas Højdepunkter.

Hoteller
Hotellerne på denne tur er specielt udvalgt og har alle sammen noget helt unikt at byde på. Hotellerne er kategoriseret som 4-stjernet, men hvad vigtigere er, så har alle hoteller lidt ekstra at byde på i form af udsigt, placering og service. Læs om alle hotellerne på vores hjemmeside.

Din ClubMX pris pr. person er KUN kr. 6416,-

Prisen inkluderer:
• Lufthavns transfer ved ankomst og afgang
• 14 nætter på 4 stjernede hoteller.
• Rundrejse ledsaget af engelsktalende guide
• Alt transport, som det fremgår af rejseplanen
• 14 x morgenmad
• Ture og udflugter i overensstemmelse med rejseplanen

Prisen inkluderer ikke:
• Flybillet fra Danmark til Sri Lanka T/R
• Aktiviteter og services som ikke er beskrevet i programmet
• Rejse- og afbestillingsforsikring
• Personlige udgifter/lommepenge
• Drikkepenge
• Visum til Sri Lanka – skal søges hjemmefraTilmeld nyhedsmail
Få tilbud på oplevelser inden for rejser, koncerter, teater og meget mere én gang om ugen.
Tilbud
Mx.dk
Gosave.dk
Metro-media.dk
Soundvenue.dk
Cookie- og privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Kontakt
Facebook
Metroxpress A/S
Lygten 39, 2400 København NV.
CVR-nr: 26215846
Copyright 2013 Metroxpress A/S