0 varer i din kurv
Rejser

De Dansk Vestindiske Øer

15 dages kombinationsrejse med Bravo Tours – en uge på St. Croix og en uge på St. Thomas

Pris pr. person. kr.21.298,-
ved 2 personer.
Dato:
Afrejse d. 20. januar 2015 fra Billund eller d. 6. januar 2015 fra Kastrup
Rejselængde:
15 dage
Rejseselskab:
Bravo Tours
Hotel:
The Palms at Pelican Cove & Sugar Bay Resort & Spa
Værelsestype:
Dobbeltværelse
Klassificering:
Sådan gør du:
Bestil rejsen hos Bravo Tours på tlf. 7010 1077 eller på www.bravotours.dk/tilmelding. Oplys arrangement 1429D Vi glæder os til at byde velkommen til De Dansk Vestindiske Øer


Køb nu
Drømmer du om et eksotisk rejsemål med en særegen dansk historie? På De Dansk Vestindiske Øer venter romantiske hvide sandstrande og spændende danske kulturskatte på jer. Så find skattekortet frem og få en oplevelse for livet. De tidligere danske øer midt i Caribien tilbyder alt, hvad du drømmer om på en grå dansk vinterdag – lige fra regnskov, smukke solnedgange, kulinariske oplevelser, kridhvide og yderst indbydende sandstrande til eventyrligt azurblåt hav.

På turene rundt på øerne bevæger I jer rundt i regnskove og et utroligt frodigt landskab med et smukt drømmeagtigt væld af farverige eksotiske blomster. Tag på rundtur til de gamle sukkermøller, på strandene og i bjergene, besøg museer, der fortæller om dansk storhed, kolonisering og forfald. Gå på opdagelse i byerne med navne som Christiansted og Charlotte Amalie. Lad smilene brede sig og tankerne flyde, når du læser danske vejskilte med navne som Dronningens Gade, Prinsens Tværgade og Nørre Gade, eller ser et klassisk rødt skilderhus, danske flag og danske butiksnavne.

De Dansk Vestindiske Øer ligger i den nordlige ende af De Små Antiller i Det Caribiske Hav og har subtropisk, tempereret klima med østlige passatvinde, relativ lav luftfugtighed og en gennemsnitstemperatur på 27°.
Hos Bravo Tours er vi meget stolte over at kunne sende vores gæster af sted på et sandt dansk eksotisk eventyr på De Dansk Vestindiske Øer sammen med velforberedte danske rejseledere. Som danskere bliver vi modtaget af de lokale med åbne arme og smil på disse øer, og et tydeligt broderskab eksisterer stadig i dag.

Spændende dansk historie
Fra 1754 til 1917 var disse eksotiske øer danske. Danmark eksporterede skydevåben og andre industrivarer til Afrika i bytte med slaver, som blev fragtet til De Dansk Vestindiske Øer for at arbejde i sukkerplantagerne. I 1848 erklærede den danske generalguvernør Peter Von Scholten under pres alle slaver for frie, og en lukrativ økonomisk dansk, men dyster slavehistorie ophørte. I 1917 solgte Danmark øerne til USA for 25 millioner dollars.

St. Croix
St. Croix er den største af de tre Dansk Vestindiske Øer og lidt mere rolig end St. Thomas. Som de andre øer byder også denne skønne ø på perfekt afslapning på hvide sandstrande og det smukkeste azurblå badevand. Følg de danske fodspor rundt i byer som Frederiksted og Christiansted. Her finder du Peter von Scholtens guvernørbolig, fortet Christiansværn med kanoner, skilderhus og danske flag. Her er små danske historiske levn, som automatisk leder tankerne mod en fjern tid, hvor Danmark byttede våben med slaver til sukkerproduktion. På kirkegårdene finder I mange dansk navne på gravstenene og oplever for alvor, hvor tæt forbundet vi i Danmark er med disse tre eksotiske øer.

Restauranter St. Croix
I både Christiansted og andre steder på øen ligger der mange gode gourmetrestauranter, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. På The Boardwalk ved havnefronten ligger sjove barer og gode restauranter – den bedste på Hotel Caravelle.
Der er et væld af fine restauranter med et internationalt køkken i en fin blanding af det amerikanske, asiatiske og vestlige køkken. Her er naturligvis også nogle eminente fiske- og skaldyrsrestauranter.


The Palms at Pelican Cove – Bravo kategori 4
Fantastiske værelser direkte på stranden
Vil du føle dig i pagt med naturen – på den mest komfortable måde? Så vælg The Palms at Pelican Cove. Her bor du på en af St. Croix’ skønne strande, og du har mulighed for at betragte de fascinerende pelikaner, som holder til i området. Du bor direkte ved stranden, hvor du kan snorkle og udforske koralrevet og livet under havoverfladen, blot få meter fra stranden. På hotellet mærker du hurtigt den gode atmosfære og det søde personale gør alt for at du skal få en uforglemmelig ferie.
Du vil nyde at slappe af i det hyggelige poolområde med swimmingpool, liggestole og håndklædeservice. Du kan også tage en drink i hotellets stemningsfulde bar eller nyde et lækkert måltid mad i den glimrende restaurant.
Læs mere om hotellet her bravotours.dk


Udflugter på St. Croix:

St. Croix’ herligheder – trekvart-dagsudflugt inklusive madpakke.

På en skøn dag opleves det bedste af St. Croix. The Whim Great House er et af de flotteste, tidligere plantageejerhjem, der nu er museum. Det er et helt specielt frilandsmuseum hvor man får en god indsigt i slavernes og plantageejerens liv. Øens smukke botaniske have, St. George Village, er hjemsted for et hav af fremmedartede flora der alle har sin specielle historie. Intet besøg på St. Croix uden et besøg ved et romdestilleri, hvor vi ser tilblivelsen af vaskeægte St. Croix-rom, der er en af verdens bedste. Vi besøger også byen Frederiksted hvor vi spiser vores medbragte madpakke og hvor der er tid på egen hånd til at udforske byen eller slappe af på Rainbow Beach, der er en af øens bedste strande.

Gammel dansk i Christiansted– halvdagsudflugt uden frokost.

Denne formiddag vandrer vi gennem Christiansted og hører og ser alt om tiden, da danskerne regerede på øen. Vi ser bl.a. vejerhuset, guvernørboligen, Fort Christiansværn og et gammelt byhus fra 1760. Byhuset blev førhen brugt til selskaber og underholdning og er i dag et privat hjem med en masse antikviteter fra hele verden og ikke mindst fra St. Croix. Man overraskes også over alt det, der er sket i den tid. Det er en uforglemmelig formiddag, hvor kendskabet til Danmarkshistorien udvides. Vi slutter vandringen med en rompunch eller frugtpunch.

Ekstra udflugter med 10 % forkøbsrabat

Caribisk Aften– aftenudflugt inklusive middag.

Caribisk Aften på The Palms at Pelican Cove handler først og fremmest om fest – og en caribisk én af slagsen. Der er levende musik under middagen og de høje Mocko Jumbies kommer for at holde onde ånder væk, og man kan få taget sig et sjovt billede med dem. Det er imponerende at se hvordan de kan bevæge sig på de lange stylter. Tag en dans med en Mocko Jumbie – det er endnu et kryds man kan sætte ud for den lange liste af ting, der skal prøves på St. Croix. Herefter kommer Kiki & The Flaming Gypsies ind og imponerer os med et flot danseshow, hvor det vigtigste element er ild. Pigerne ser ikke ud til at lade sig påvirke af varmen fra ilden, men de indgår i en smuk alliance med den og giver et flot show til alle tilstedeværende. I mellem og efter showene vil der være mulighed for at danse lidt linedans med de andre gæster. Arrangementet er en nutidig form for den ellers meget traditionelle Caribiske Aften med nutidig musik. Hvis udflugten mod forventning ikke får tilslutning nok, refunderes betalingen. Udflugtsdag oplyses ved ankomst. Udflugten skal bestilles inden afrejsen for at opnå 10 % rabat.

Pris pr. person kr. 180 minus 10 % rabat.

Buck Island– trekvart-dagsudflugt inklusive sen frokost.

Hvis man vil opleve det smukke caribiske hav, og hvad der er under overfladen, skal man tage med på denne tur. Her på turen bliver der nemlig mulighed for at ligge i havoverfladen og kigge ned på et af Jomfruøernes vigtigste økosystemer. Buck Island bliver anset som et nationalt monument, hvilket siger noget om, hvor specielt det er. Turens første stop er ved Turtle Beach hvor man kan afprøve snorkeludstyret eller sole sig på St. Croix' bedste strand. Når der er blevet badet og snorklet, sejler vi videre om på den anden side af øen, hvor de helt specielle koraler ligger. Her er der blevet lavet en undervandssti, man kan kigge ned på fra overfladen. Et helt fantastisk scenarie med masser af liv.

Det sidste stop, vi har på dagen, er inde på selve St. Croix, hvor vi stopper nær stranden Coakly Bay. Her vil der blive lavet "all you can eat-barbecue." Imens maden bliver grillet, bliver der serveret en frugtpunch eller rompunch.
Så alt i alt en tur med badning, fantastisk snorkling og barbecue samt selvfølgelig en flot og hyggelig bådtur.
Hvis udflugten mod forventning ikke får tilslutning nok, refunderes betalingen. Udflugtsdag oplyses ved ankomst. Udflugten skal bestilles inden afrejsen for at opnå 10 % rabat.

Pris pr. person kr. 710 minus 10 % rabat.


St. Thomas
Når man ankommer til St. Thomas, får man allerede fra lufthavnen de første indtryk af at være kommet til Caribien. De hvide sandstrande, duften af sommer og blomster, udsyn til farverige huse og store cruiseskibe i den flotte havn. I Charlotte Amalie, øens hoved-by, finder man levn fra en markant dansk historisk indflydelse. De lokale er stolte af det danske slægtsskab, omend historiens vingesus ikke kun har været af positiv karakter. I finder små brostensbelagte gader, museer og skønne butikker med danske butiksnavne. St. Thomas byder på rigtig god og billig shopping, og skal der en diamant- eller en guldring på fingeren, er Charlotte Amalie stedet at indlede jagten. Der er hele 44 smukke hvide sandstrande, som ligger og venter på jer på St. Thomas. På nordsiden ligger den smukke sandstrand, Magens Bay, som med god grund er kåret som én af verdens ti bedste strande af National Geographic. Der er udsigtsposter fra små bjerge og fantastisk mulighed for at lade øjet skue mod horisonten.

Restauranter på St. Thomas
St. Thomas har masser af gode restauranter med menukort fra mange af verdens bedste køkkener. I downtown Charlotte Amalie ligger der i de mange smalle passager en lang række restauranter – primært med det gode lokale køkken. I French Town i byens udkant findes små, lokale restauranter og pubber, virkelig gode tapas- og vinbarer og gode fiske- og skaldyrsrestauranter. På bjergsiden ned mod byen findes mange restauranter med enestående udsigter. I Yacht Haven Side ved lystbådehavnen findes der gode franske og lækre fiske- og skaldyrsrestauranter og også en hyggelig lokal amerikansk pizza­pub.

Sugar Bay Resort & Spa – Bravo kategori 4+
Sugar Bay er luksus fra kælder til kvist. Her er usædvanligt dejligt og alle de faciliteter, du overhovedet kan forestille dig. Her er noget for både vandhunde, fitness-interesserede og spillefugle. Hotellet er beliggende på pynten ved Sugar Bay i det nordøstlige St. Thomas og byder på en betagende udsigt over Det Caribiske Hav og til De Britisk Vestindiske Øer. Du får ikke problemer med at finde et lækkert spisested, for her er hele fem restauranter/snackbarer, som byder på de lækreste delikatesser.
Læs mere om hotellet her bravotours.dk


Udflugter på St. Thomas:

St. Thomas’ store skønhed – trekvart-dagsudflugt uden frokost.

Formiddagen foregår på en pragtfuld køretur gennem St. Thomas’ bjergrige natur, og fra mange udsigtspunkter ser vi storslåede udsigter over bl.a. Charlotte Amalie, Magens Bay, St. John, og fra St. Peter Great House and Botanical Garden nydes udsigten over bl.a. British Westindia Islands, mens vi nyder et glas af den berømte Banana Daiquiri. På The Great House går vi rundt i det prægtige, gamle hus, og går også ad områdets natursti og ser de smukkeste planter, vandfald og fugle. Vi fortsætter til Yacht Haven Side, hvor der er nogle timer på egen hånd til shopping, frokost eller afslapning, inden turen går tilbage til hotellet.

Byrundtur i Charlotte Amalie
– halvdagsudflugt uden frokost.
Hovedbyens smukke, gamle bydel opleves til fods, og alle de spændende, gamle historier fortælles. Vi skal bl.a. se og høre om De 99 Trin, Fort Christian, Toldboden, Government House, Haagensens Hus og mange af de gamle flotte gader med danske navne. En spændende tur i det gamle Danmarks tegn.

Ekstra udflugter med 10 % forkøbsrabat.

St. John
– heldagsudflugt inklusive frokost.
Den mindste af De Dansk Vestindiske Øer er St. John, der er en nationalpark med en meget smuk natur og nogle af verdens bedste strande. Fra hotellet kører vi til East End på St. Thomas og tager færgen til St. Johns hovedby, Cruz Bay. Denne lille by er en meget charmerende “hovedstad". Uden for byen besøger vi den historiske danske sukkerplantage Annaberg, og derefter spiser vi frokost. Eftermiddagen nydes på en af verdens allerbedste strande, Trunk Bay. Her kan det kridhvide sand og det blå hav nydes. Snorkleudstyr kan frit benyttes, og de flotte koraller og fisk kan opleves. Der er tid til shopping i Cruz Bay, inden færgen sejler tilbage til St. Thomas. Man oplever store dele af øens natur, og efter at have oplevet St. John’s strande én gang, kan turen jo senere tages på egen hånd under opholdet på St. Thomas.
Hvis udflugten mod forventning ikke får tilslutning nok, refunderes betalingen. Udflugtsdag oplyses ved ankomst. Udflugten skal bestilles inden afrejsen for at opnå 10 % rabat.

Pris pr. person kr. 700 minus 10 % rabat.


Sunset Dinner Cruise
– aftenudflugt inklusive middag.
Solnedgange i Caribien er i sig selv spektakulære. Mærk og se solens stråler langsomt glide bort i horisonten, imens himlen i en eufoisk lysdans gennemgår hele farvespektret. Om bord på sejlbåden New Horizons bliver der kræset om gæsterne. Allerede ved ankomsten bydes der på champagne med jordbær, alt imens der stævnes ud til en uforglemmelig aften med middag om bord. Under hele turen er der fri bar bestående af alt fra kolde øl og sodavand til rompunch og diverse drinks.
Aftenens menu byder på delikatesser af høj kvalitet for enhver. Heriblandt kan der bl.a. nævnes: frisk mahi-mahi, hjemmebagt brød, caesar salat, island-style kylling, frisk-stegte rejer, fussili-pasta med honningdressing osv. En rigtig Middelhavsmenu! Til dessert diskes der udover cheesecake op med en hjemmelavet chokoladebrownie, der vil tilfredsstille selv den sødeste tand.
Efter maden serveres der på tilbagevejen kaffe og likør, imens stjernerne glimter om kap på himlen. Bølgernes skvulp og stille musik danner lydsporet for én af de aftener, man kun får chancen for at opleve få gange i livet! Hvorfor ikke udnytte, at man er i Caribien denne ene gang?
Hvis udflugten mod forventning ikke får tilslutning nok, refunderes betalingen. Udflugtsdag oplyses ved ankomst. Udflugten skal bestilles inden afrejsen for at opnå 10 % rabat.

Pris pr. person kr. 610 minus 10 % rabat.


Inkluderet i rejsen:
Flyrejse St. Croix tur/retur.
Mad om bord på flyet.
Transport fra/til lufthavnen på St. Croix og St. Thomas.
Syv overnatninger på The Palms at Pelican Cove (kat. 4).
Syv overnatninger på Sugar Bay Resort (kat. 4)+.
Morgenmad på The Palms at Pelican Cove.
All Inclusive på Sugar Bay Resort.
Velkomstmøde.
St. Croix’ herligheder – trekvart-dagsudflugt inklusive frokost.
Gammel dansk i Christiansted – halvdagsudflugt uden frokost.
St. Thomas’ store skønhed – trekvart-dagsudflugt uden frokost.
Byrundtur i Charlotte Amalie – halvdagsudflugt uden frokost.
Danske rejseledere på De Dansk Vestindiske Øer


Valgfrie tilkøb:
Afbestillingsforsikring kr. 595.
Ferierejseforsikring kr. 675.
Business Class på flyet fra kr. 5.000.
Seating fra kr. 100.
Ekstra benplads koster kr. 500 pr. person per vej på Standard Class.
Caribisk aften kr. 325 minus 10 % forkøbsrabat – aftenudflugt inklusive middag.
Buck Island kr. 650 minus 10 % forkøbsrabat – trekvart-dagsudflugt inklusive sen frokost.
St. John kr. 700 minus 10 % forkøbsrabat – heldagsudflugt inklusive frokost.
Sunset Dinner Cruise kr. 610 minus 10 % forkøbsrabat – aftenudflugt inklusive middag.
Tillæg for enkeltværelse kr. 6.000.
Drikkepenge ca. 15-20 %.

Obligatoriske tillæg:
Visum til De Dansk Vestindiske Øer søges online på https://esta.cbp.dhs.gov/esta
Evt. olietillæg.

Business Class:
Der findes i alt 18 sæder om bord som er Business Class, og her er inkluderet:
Business Class måltider om bord (et hovedmåltid ved rejsens start samt et lettere måltid)
Gratis drikkevarer
Business Class sæder med liggekomfort, ekstra bredde og benplads
Gratis seating
Separat kabineservice
Travellers kit på udrejsen
Lounge adgang før afrejse i henholdsvis København og Billund
Separat check-in skranke i udrejse lufthavne
Der må medtages 30 kg bagage / person.
Der må medtages 5 kg håndbagage / person.


Standard Class:
Der findes i alt 229 pladser om bord som er Standard Class, og her er inkluderet:
Standard måltider om bord (et hovedmåltid ved rejsens start samt et lettere måltid)
Gratis drikkevarer ved servering (ekskl. spiritus)
Der må medtages 20 kg bagage/person.
Der må medtages 5 kg håndbagage/person.
Tilkøb af ekstra benplads
Når du sidder på Standard Class har du muligheden for at tilkøbe ekstra benplads – sæder med ekstra benplads findes på
række 5, 18 og 19
Tilkøb af ekstra benplads koster 500 dkk / person per vej


Seating
Hvis du vil være sikker på, at sidde ved siden af dine medrejsende skal du bestille dit sæde ved køb af rejsen. Prisen på seating koster fra 100 dkk /person per vej afhængig af hvor i kabinen du vil sidde.
Hvis der ikke tilkøbes seating kan vi ikke garantere at man sidder ved siden af sine medrejsende – dette skyldes at er der 7 sæder per række, og at de fleste rejser to og to.

Rejsen gennemføres ved minimum 15 deltagere.
Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer.Tilmeld nyhedsmail
Få tilbud på oplevelser inden for rejser, koncerter, teater og meget mere én gang om ugen.
Tilbud
Mx.dk
Gosave.dk
Metro-media.dk
Soundvenue.dk
Cookie- og privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Kontakt
Facebook
Metroxpress A/S
Lygten 39, 2400 København NV.
CVR-nr: 26215846
Copyright 2013 Metroxpress A/S