0 varer i din kurv
Rejser

Tenerife i efteråret

– bestig det hvide bjerg og få udsigt for alle pengene - All Inclusive

Pris pr. person fra kr.5.998,-
i 2 værelsers lejlighed med All Inclusive
Dato:
Afrejse d. 26/10 eller 30/11 2014 fra Billund eller Kastrup
Rejselængde:
1 uge
Rejseselskab:
Bravo Tours
Hotel:
Playa Real Resort
Værelsestype:
2-værelses lejlighed
Pension:
All Inclusive
Klassificering:
Sådan gør du:
Bestil rejsen hos Bravo Tours på tlf. 7010 1077 eller på www.bravotours.dk/tilmelding. Oplys arrangement 3018E.


Køb nu
Feriepakken indeholder:
• Hotel i den eksklusive del af Costa Adeje
• Ophold med All Inclusive
• Inklusiv 2 udflugter
• Spar kr. 1.000 pr. voksen

I Atlanterhavet ud for den afrikanske kyst ligger smukke Tenerife. Med sin fine natur og store muligheder for aktiv ferie tiltrækker denne solskins-ø masser af turister fra hele verden. Kombinationen af de smukke strande og de høje bjerge er intet mindre end fantastisk og danner en vidunderlig baggrund på dine familiefotos. Har I lyst til sol og sommer, men vil også gerne ud at opleve den smukke natur, er Tenerife et godt bud på jeres næste ferie. Øen ligger skønt placeret i de lune afrikanske vinde og har dejligt klima året rundt.

Bravo Tours holder til på den sydlige del af øen i Playa de las Américas og Los Cristianos, som er kendt for mange skønne ferieaktiviteter. Find en dejlig liggestol på en af de mange lækre strande og nyd livet i solen. I Playa de las Américas kan I vælge mellem diverse vandsports-aktiviteter som kajak, windsurfing og snorkling. Her er også vandland, dyrepark og mange andre forlystelser for de mindste. Los Chistianos er mere rolig, hvor ferielivet handler mest om afslapning og hyggelige gåture på havnen eller strandpromenaden.

Feriefakta:
Afrejse den 26. oktober 2014 Pris kr. 6.398,-
Afrejse den 30. november 2014 Pris kr. 5.998,-

Pris pr. person i 2 værelsers lejlighed med All Inclusive

Playa Real Resort Bravo kategori 3+
I Costa Adeje, det meget eksklusive område mellem Fañabe og El Duque, ligger Hotel Playa Real Resort. Her bor du fantastisk dejligt både hvad angår hotellets faciliteter, værelser og selve området. Du kan slappe af eller være aktiv, fuldstændig som det passer dig. Du får alle dine måltider serveret fra en superlækker buffet, og har du lyst, kan du bestille bord på hotellets smagfulde a la carte-restaurant. Tæt på hotellet ligger flere gode restauranter, og du har samtidig fine muligheder for at shoppe.

Foran hotellet ligger det store, stemningsfyldte poolområde, og mellem hotellets to afdelinger ligger et mindre poolområde med forskellige faciliteter, blandt andet et børneområde med mindre børnepool samt en opvarmet swimmingpool. Trænger du til at være fysisk aktiv, kan du spille tennis, bordtennis, benytte fitnesscentret eller gå i hotellets sauna og spa-center.


Ø-rundtur
– heldagsudflugt inkl. frokost
Landskabet på Tenerife er helt enestående, og man kan være så heldig at opleve 4 forskellige årstider på samme dag. Oplev sommer på den sydlige del, den lidt mere kølige efterårsstemning i vest, det frodige forår i nord og ikke mindst vinterens bidende kulde, når man kommer lidt op i højderne. Turen går langs vestkysten til de fascinerende klipper ved Los Gigantes, forbi havnebyen Garachico med de utallige naturkatastrofer, et besøg ved Drageblodstræet i Icod de los Vinos.

Videre til den smukke by Puerto de la Cruz, hvor der nydes en god frokost. Turens afslutning finder sted i byen Güimar, hvor vi tager et kig på de fantastiske step-pyramider samt Thor Heyerdahls rejser over Atlanterhavet. En tur, hvor man virkelig oplever de mange kontraster som gør Tenerife til en fantastisk oplevelse.
Kort sagt: Turen, som skal opleves!


Tenerifes Stolthed
– halvdagsudflugt uden frokost
Ud fra udflugtens navn kan der kun være tale om en ting: Vulkanen Teide, naturligvis.

Vi har valgt, at lave en tur til det fantastiske vulkanlandskab - på den måde har man god tid til at blive imponeret af den igen anderledes natur, der venter oppe over skyerne.

Teide er Spaniens højeste punkt med 3.718 meter og er samtidig også verdens tredjestørste ø-vulkan. På denne tur vil du blive klogere på vulkansk aktivitet samt få nogle fantastiske billeder, når vi kører rundt i nationalparken. Smagsløgene bliver også sat på en prøve, når der på tilbagevejen er indlagt besøg på en familiedrevet vingård fra 1947. Her er der rundvisning, fortælling og smagning på de lokale dråber. Så hvis du går og tror, at Tenerife da ikke kan lave vin, så tager du fejl.


Inkluderet i rejsen:
Flyrejse til Tenerife tur/retur.
Mad om bord på flyet.
Transport til og fra hotellet.
Indkvartering på Playa Real Resort.
All Inclusive.
Ø-rundtur – heldagsudflugt inkl. frokost.
Tenerifes Stolthed – halvdagsudflugt uden frokost.
Danske rejseledere.

Valgfrie tilkøb:
Afbestillingsforsikring kr. 195.
Årsrejseforsikring kr. 195.
Eneværelsestillæg kr. 1.350.
Prisen for at få tilsendt billet pr. post er kr. 75.
(Billet pr. mail uden beregning).
*Seating om bord på flyet.

Obligatoriske tillæg:
Evt. flytillæg.*Seating om bord på flyet: På mange af vores flyvninger kan du mod et gebyr forudbestille en bestemt plads i flyet. Vælg selv gangplads, vinduesplads eller måske et sæde med ekstra meget benplads.Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer.
Tilmeld nyhedsmail
Få tilbud på oplevelser inden for rejser, koncerter, teater og meget mere én gang om ugen.
Tilbud
Mx.dk
Gosave.dk
Metro-media.dk
Soundvenue.dk
Cookie- og privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Kontakt
Facebook
Metroxpress A/S
Lygten 39, 2400 København NV.
CVR-nr: 26215846
Copyright 2013 Metroxpress A/S