0 varer i din kurv
Arrangementer

Musical Legally Blonde

Nu kommer successmusicalen - Spar 20 % gennem ClubMX

Pris fra kr.130,-
Spar 20 % på alle forestillinger og billettyper
Sådan gør du:
Køb dine billetter hos Billetlugen. Klik på knappen nedenfor og din rabat vil automatisk blive trukket fra.


Køb nu
"Legally Blonde: The Musical" får Danmarkspræmiere i Galaksen i Værløse 8. oktober 2014, når Teatret Gorgerne går helt i pink for at fortælle historien om blondinen, der bryder fordommene og viser, at intelligens ikke er en hårfarve.

I "Legally Blonde: The Musical" følger vi den evigt positive Elle Woods: En pige, som elsker at blive forkælet og shoppe tøj - helst i pink, med matchende håndtaske, selvfølgelig. Men lad dig ikke narre af denne umiddelbare og modebevidste unge pige. Hun er klogere, end hun klæder sig, og lader sig ikke sådan slå ud. Så da hendes kæreste dropper hende til fordel for en mere "seriøs" pige, tager Elle ud for at genvinde kæresten ved at styre næsen ud af tøjbutikkerne og ned i bøgerne. Sammen med sin tro følgesvend, chihuahuaen Bruiser, bryder Elle Woods med alle fordommene på Havard University og opdager, at med juraen i ryggen, kan hun gøre en forskel for andre.

"Legally blonde: The Musical" bygger på en roman af Amanda Brown, som blev filmatiseret i 2001 med den danske titel "Blondinens Hævn". Musicalen har henrykket publikum siden 2007 på Broadway, i Londons West End, i Sydkorea, Holland, Frankrig og Finland. London-udgaven vandt en "Oliver Award" for bedste nye musical i 2009.

Tid og Sted:
Teatret Gorgerne

Fra den 7. oktober 2014 til den 11. oktober 2014
Tilmeld nyhedsmail
Få tilbud på oplevelser inden for rejser, koncerter, teater og meget mere én gang om ugen.
Tilbud
Mx.dk
Gosave.dk
Metro-media.dk
Soundvenue.dk
Cookie- og privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Kontakt
Facebook
Metroxpress A/S
Lygten 39, 2400 København NV.
CVR-nr: 26215846
Copyright 2013 Metroxpress A/S