0 varer i din kurv
Arrangementer

Invitation til KIF Kolding København

Få 2 invitationsbilletter uden beregning og oplev Danmarks bedste håndboldhold søndag d.12 oktober 2014 kl. 16.00 i TREFOR ARENA Brøndby

Pris Kr.0,-
Ekskl. gebyr
Sådan gør du:
Vælg billettypen ”invitation KIF KBH”, for at benytte dine invitationsbilletter og vælg derefter voksen/barn/Pensionist for eventuelle tilkøb. Rabatten fratrækkes i slutningen af købs processen og alle tilkøbspriser er + billetlugen.dks gebyr på mellem 10-20 kr. pr. billet.


Hent nu
KIF Kolding København løber på banen til årets første håndboldbrag på hjemmebane i TREFOR arena Brøndby, hvor modstanderen er Århus Håndbold. To af Danmarks bedste håndboldhold i direkte duel om at komme helt til tops i den danske herreliga.

Dørene åbner 2 timer før kampstart, og der vil være aktivitets-zone før kampen, kæmpe lys- og lydshow, underholdning, konkurrencer, liveunderholdning i pausen og efterfølgende autografskrivning, hvor du kan komme helt tæt på stjerner som, Kasper Hvidt, Bo Spellerberg, Lasse Boesen og den store svenske stjerne Kim Andersson. Der er altså masser af spænding og action og metervis af underholdning til børnene.

Club MX har sikret sig et begrænset antal billetter til kampen og har derfor mulighed for at tilbyde dig, at hente op til 2 invitationsbilletter uden beregning til kampen. Skulle du have brug for ekstra billetter, så kan disse tilkøbes til 50 % af normalprisen, så du kan tage hele familien, eller vennerne med til tophåndbold.

Tid og sted
TREFOR Arena Brøndby (Brøndby Hallen)
Søndag d.12 oktober 2014 kl. 16.00
Der ville blive kørt efter "Først til mølle princippet" på disse billetter

HUSK kun at bestille det antal invitationsbilletter I skal bruge så vi kan få så mange ind til Danmarks største håndboldfest
Tilmeld nyhedsmail
Få tilbud på oplevelser inden for rejser, koncerter, teater og meget mere én gang om ugen.
Tilbud
Mx.dk
Gosave.dk
Metro-media.dk
Soundvenue.dk
Cookie- og privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Kontakt
Facebook
Metroxpress A/S
Lygten 39, 2400 København NV.
CVR-nr: 26215846
Copyright 2013 Metroxpress A/S