0 varer i din kurv
Rejser

Goa

Rejs til Goa i oktober, november og december - 2 uger fra kun 5.398,-

Pris fra pr. person kr.5.398,-
ved 2 personer. Rabatten på 2.000,- gælder også andre hoteller - kontakt Apollo!
Dato:
Afrejse Kastrup: Rejs 2 uger i perioden 23/10 - 11/12 2014
Rejselængde:
2 uger
Rejseselskab:
Apollo
Klassificering:
Sådan gør du:
Book rejsen hos Apollo på 7013 3300 hverdage mellem kl. 9-17. Oplys bookingkode: MXGOA

I Goa lever de forskellige mennesker og religioner i harmoni med hinanden. Der er fuld fart på og masser af folk overalt i landsbyerne og en masse trafik på vejene, men på hver en tur møder du venlige og imødekommende mennesker.

Afslappende dage på stranden
Den 100 km lange kystlinie er kantet af sandstrande stort set hele vejen. Her findes mange små "shacks", mindre restauranter bygget i træ, som serverer spændende mad til billige penge. Du kan også leje solstole her. Mange finder hurtigt en favorit-shack, og du kan sagtens regne med at blive venner med ejeren efter bare et par dage.

Du skal ikke blive forskrækket, hvis du ser en ko ligge og sove på stranden eller vandre langs gaderne. Køer er hellige i Indien, og de er en del af hverdagen her.

Shopping
Shopping er en sand fornøjelse i Goa. Silke, smykker og lædervarer er billige. Her er der også mulighed for at få syet tøj hos en skrædder. Om onsdagen er der marked i Anjuna. Mange valfarter til dette farverige loppemarked. Selv om man ikke vil shoppe, er det alligevel en sand fornøjelse at opleve markedet med de eksotiske dufte og alle de mange skønne farverige ting og sager.


River Side Regency**+
River Side Regency i det nordlige Goa er et enkelt familiedrevet hotel, beliggende i rolige omgivelser lige ved Baga River og med gåafstand til stranden. Hotellet består af fire bygninger og har to pools, hvoraf den ene har børnesektion. Solstole og poolbar. Ved siden af poolen ligger restauranten, der også fungerer som snackbar.

Rejs 2 uger f.eks. d. 4/12
Din club pris fra kun 5.398,-
Rabatten på 2.000,- gælder også andre hoteller - kontakt Apollo!
Tilmeld nyhedsmail
Få tilbud på oplevelser inden for rejser, koncerter, teater og meget mere én gang om ugen.
Tilbud
Mx.dk
Gosave.dk
Metro-media.dk
Soundvenue.dk
Cookie- og privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Kontakt
Facebook
Metroxpress A/S
Lygten 39, 2400 København NV.
CVR-nr: 26215846
Copyright 2013 Metroxpress A/S