0 varer i din kurv
Rejser

Cambodia snap-shots

Vidunderlige Angkor Wat og prægtige Phnom Penh

Pris pr. person kr.4.314,-
Dato:
Denne tur starter hver dag
Rejselængde:
7 dage
Rejseselskab:
Yaneeda Travel
Værelsestype:
Delt dobbeltværelse
Sådan gør du:
Bestil rejsen direkte på www.yaneeda.dk/mxcambodia Du er også velkommen til at ringe til Yaneeda Travel på tlf. 70702520.


Køb nu
Cambodia er en perle i Sydøstasien pakket ind mellem Thailand, Laos og Vietnam men med åbent vindue mod den Thailandske Golf.
Med sin fantastiske og altid imødekommende befolkning byder Cambodia dig velkommen til en verden af eventyrlige oplevelser og forhistoriske kulturskatte. Enhver rejsende fascineres af tempelruinerne ved Angkor Wat, og at gå på opdagelse i ruinerne giver dig en enestående indsigt i landets kulturhistorie.

Gør dig selv en tjeneste og tag med en lokal guide længere ud i tempelområderne, hvor masseturismen endnu ikke færdes, og hvor mødet med lokale munke, farmere, skolebørn og dagligdagen giver dig et bredt smil på læben.
På denne fantastiske 7 dages rejse får du landets primære højdepunkter ind under huden!
Sørger du selv for flybilletten, så tilbyder Yaneeda dig en unik rejseoplevelse til en formidabel lav pris!

Oplevelser ud over de sædvanlige
Vi starter i hovedstaden Phnom Penh, der har bibeholdt sin traditionelle charme og med inspiration fra tiden som fransk koloni, er byen en sand perle. Der er liv i byen, og blandingen af nyt og gammelt går fint i spænd.

Her er små hyggelige cafeer og guesthouses, men også moderne hoteller, restauranter og barer. Vi nyder den betagende udsigt og stemning ved Mekong-floden og ser livet i de lokale provinslandsbyer, som vi besøger på vejen mod det storslåede tempelkompleks Angkor Wat. På en rejse til Cambodia, kommer man ikke uden om Pol Pots og De Røde Khmerers regime… Vi besøger Toul Sleng Genocide-museet, der rummer historien om torturlejre og de mange triste skæbner under dette regime. Vi lægger også vejen forbi markerne uden for byen, der blev brugt som massegrave.

Angkor Wat
Tempelkomplekset er eftersigende verdens største religiøse bygning. Det blev bygget i det 12. århundrede, hvor Khmerriget herskede, og bygningerne emmer af historie, symbolik og symmetri, storhed og rig kultur. Med sin unikke placering og spektakulære udsmykning lever Angkor Wat op til sin plads på UNESCO’s kulturarvsliste, og du får naturligvis muligheden for at opleve dette vidunder helt tæt på.

Vi benytter også chancen for at besøge en lille landsby, hvor buddhistiske munke laver ofringer på traditionel vis. Vi ser, hvordan de lokale bor og lever i områder, der sjældent besøges af turister, og hvor landskabet præges af traditionelle cambodianske landsbyer, rismarker og græssende dyr. Hele rejsen afsluttes med et Apsara-danseshow i gammel traditionel Khmer-stil.

Yaneeda sørger for, at du på syv dage oplever Cambodias dyrebareste skatte på denne unikke rejse.

Prisen inkluderer:
-Hotelovernatning med morgenmad hver dag
-Udover morgenmad hver dag er der 1 frokost og 2 aftensmad
-Lufthavnstransfer og transport med aircondition som nævnt i programmet
-Sightseeing og entréer som nævnt i programmet
-Lokal engelsktalende guide
-Bådtur som nævnt i programmet
-Solopgangstur ved Angkor Wat

Prisen inkluderer ikke:
- Flybillet til/fra Cambodia
- Visum til Cambodia
- Ikke-nævnte måltider i programmet og drikkepenge
- Aktiviteter og services som ikke er beskrevet i programmet
Tilmeld nyhedsmail
Få tilbud på oplevelser inden for rejser, koncerter, teater og meget mere én gang om ugen.
Tilbud
Mx.dk
Gosave.dk
Metro-media.dk
Soundvenue.dk
Cookie- og privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Kontakt
Facebook
Metroxpress A/S
Lygten 39, 2400 København NV.
CVR-nr: 26215846
Copyright 2013 Metroxpress A/S