Tilpasset søgning
Charter
Kultur & Special
Storby & Kør-Selv
Fodbold
Top konkurrencer
Hot tub time ma...
Skyggen
Parterapi
Stillehavets tr...
Øjnenes hemmeli...
Sammys store ev...
Krysters kartel
Vild med dans

Seneste nyt
Den er gal med ...
Derfor bliver d...
Piger med autis...
Stevie Wonder v...
Unge skruer op ...
Studerende bliv...
Klumme: Uffe på...
Den usynlige li...

Top tilbud
Oplev cuba til ...
Oplev egyptisk ...
Solrige gran ca...
Mega lyd i lomm...
Storbyferie i prag
Nyd solen på co...
Metromandag: op...
Amalfikysten - ...
Mystik og charme i Hurghada
En uge med ALL INCLUSIVE i og omkring Det Røde Hav og Nilen
AFREJSE FRA KASTRUP DEN 2. DECEMBER OG BILLUND DEN 3. DECEMBER. 1 UGES OPHOLD MED ALL INCLUSIVE!

Det Røde Hav er den væsentligste årsag til, at Hurghada er Egyptens vigtigste ferieby. Afslapning på strandene, snorkling og dykning er de største attraktioner.
Den gamle bydel, El Dahar, med den store basar er i stor kontrast til de moderne områder, Sekala og det nye Hurghada, med de store hotelkomplekser og feriebyer. Det meste er skabt de seneste 25 år og er derfor meget moderne. ´

Hurghada har næsten 40 km kyststrækning med nogle af verdens mest populære dykkeområder. Såvel feriegæster som havets dyr elsker Det Røde Havs varme vand.
I opholdet har Bravo Tours indlagt en to dages udflugt til Luxor ved Nilen for blandt andet at se templer og gravkamre. Her oplever man en vigtig del af Egyptens historie og får et indtryk af den højt udviklede kultur, der fandtes her, mens der endnu var stenalder i Danmark.

Inkluderet i arrangementet
• ALL INCLUSIVE
• Flyrejse til Hurghada tur/retur.
• Mad på flyet.
• Transport til og fra hotellet.
• Indkvartering på Hotel Le Pasha Resort.
• Byrundtur
• To dages udflugt Luxor.
• Afslutningsmiddag.
• 10 % rabat på toldfrit køb hos Primera Air.
• Velkomstdrink om bord på Primera Air.
• Alle skatter og afgifter.
• Danske rejseledere.

Ekstra fordele på læserrejsen: Med halv-ubåd i Det Røde Hav. Halvdagstur med 10 % forkøbsrabat. 10 % rabat på toldfrit køb hos Primera Air. Velkomstdrink om bord på Primera Air.

Hotel Le Pacha Resort (Bravo-kategori 3+)
Populært All Inclusive-hotel centralt i Hurghada: Le Pacha ligger i bydelen Sekala i Hurghadas centrum og har egen sandstrand. Her bor man tæt på indkøb, restauranter og barer. Hotellets 235 værelser er moderne og smagfuldt indrettede. Det hyggelige poolområde fører ned til sandstrand og bådebro. På hotellets område kan man slappe af eller dyrke fitness, og hotellet har eget vandsports- og dykkercenter. Foruden hotellets hovedrestaurant findes en hyggelig italiensk à la carte-restaurant (mod betaling) og en kinesisk restaurant (mod betaling). Hotellet har tre barer, en engelsk pub og diskotek.

Værelser
Dejlige dobbeltværelser med aircondition, balkon/terrasse, tv, køleskab og bad/toilet. Dobbeltværelser til maksimalt to voksne og et barn.

Øvrige detaljer
Eneværelse mod tillæg. Håndklædeservice på hotellet.

Bravo Tours’ mening
Hotellet passer perfekt, hvis man gerne vil slappe af og samtidig have oplevelser og liv omkring sig.


UDFLUGTER

Byrundtur Hurghada
Oplev Hurghadas tre bydele: Den gamle El-Dahar, den nye Sekala og det store hotelområde mod syd. Om eftermiddagen besøger vi den nye, smukke marina og det gamle basarkvarter. Vi besøger også en af de største moskéer i Hurghada og den kristne kirke og får en forståelse for, at muslimer og kristne lever side om side i Egypten. Som afslutning besøger vi et egyptisk kaffehus, hvor man kan smage myntete og shisha (vandpibe). En god måde at få et indblik i, hvordan byen hænger sammen, og en dejlig afslappende start på ferien.

To-dages udflugt Luxor
Mærk historiens vingesus i Luxor blandt templer, kongegrave og den helt specielle stemning i den øvre-egyptiske by Luxor ved Nilens bred. På to-dags turen til Luxor får man en helt speciel oplevelse af det sydlige Egypten. Luxor ligger ca. 290 km fra Hurghada. Busturen starter ved solopgang, og vi kører gennem ørkenen og Røde Havs-bjergene, til vi når de frodige områder ved Nilen.

En tredjedel af verdens arkæologiske fund er fra Luxor, der under navnet Theben var hovedstad i en periode i det Elvte Dynasti (Mellemste Rige), og det meste af det Attende Dynasti (Det nye Rige), selv om selve administrationen højst sandsynligt forblev i Memphis i det meste af perioden. Med det Nittende Dynasti flyttede regeringen til Nildeltaet. De arkæologiske efterladenskaber er et imponerende vidnesbyrd om den egyptiske civilisation da den var på sit højeste.
Et af de største tempelkomplekser i verden er Karnak-templet med den enorme søjlehal, der får enhver til at føle sig ganske lille. Tempelkomplekset er bygget til solguden Ras ære.

En anden af de helt store oplevelser på denne tur er besøget i Luxor-templet. Når solen er gået ned, oplyses alt i templet, der er bygget af bl.a. Ramses II. Uden for templet venter byens hestevogne os – klar til at køre os en tur rundt i byens smalle, støvede gader blandt markedsområder, kaffehuse og travle beboere. Efter dagens oplevelser overnatter vi på hyggeligt hotel i Luxor.

Luxor by deles af Nilen. På andendagen sejler vi over på vestbredden, hvor faraoernes grave ligger i Kongernes Dal. De lange gravkamre udhugget i bjergsiderne med smukke farvestrålende relieffer på væggene overrasker de fleste, der besøger dette golde klippeområde. Tæt her ved findes dødstemplet for Egyptens eneste kvindelige farao, Hatshepsut, en bemærkelsesværdig person i Egyptens historie. Efter disse og endnu flere spændende oplevelser på Luxors vestbred starter vi om eftermiddagen turen tilbage til Hurghada.

1. dag
Tidlig afrejse fra Hurghada. Besøg i Karnak-templet. Frokost på lokal restaurant. Check in på hotel. Tid på egen hånd til kl. ca. 17.30. Aftenbesøg i Luxor-templet. Tur i hestevogn. Aftensmad på hotellet

2. dag
Morgenmad på hotellet. Besøg i Kongernes Dal. Alabast-værksted. Hatshepsuts Dødstempel. Memnon-kolosserne (set fra bus). Sejltur over Nilen.
Frokost. Retur til Hurghada midt på eftermiddagen.
Afslutningsmiddag
En spændende uge afsluttes med en dejlig middag med god mad og vin på en hyggelig restaurant ved marinaen.


Ekstra udflugt med 10 % forkøbsrabat: Med halv-ubåd i Det Røde Hav
På denne formiddagstur kan man se livet under vandoverfladen uden at blive våd. Om bord på Sea Scope, der er en halv-ubådstype med store panoramavinduer under havoverfladen, begiver vi os ud på Det Røde Hav for at sejle langs de flotte koralrev og se havets farvestrålende og interessante indbyggere på ganske nært hold. En spændende tur for hele familien.

Hvis udflugten mod forventning ikke får tilslutning nok, vil det indbetalte beløb naturligvis blive tilbagebetalt. Udflugtsdag vil blive oplyst ved ankomst.
Turen skal bestilles inden afrejsen for at opnå forkøbsrabat. Pris pr. person kr. 225 minus 10 % rabat.

Ikke inkluderet i rejsen:
• Afbestillingsforsikring kr. 195 (anbefales).
• Årsrejseforsikring kr. 199.
• Enkeltværelsestillæg kr. 900.
• Halv-ubådstur kr. 225 minus 10 % rabat.
• Postforsendelse af billet kr. 39 (pr. mail uden beregning).

Egypten er i de fleste menneskers bevidsthed landet med de kolossale pyramider, Nilen og Det Røde Hav. De fantastiske pyramider er mere end 4.500 år gamle og er gennem tiden blevet besøgt af tusindvis af mennesker. Og disse imponerende gravkamre er fortsat gåder for nutidens forskere – trods alverdens moderne hjælpemidler.

I de bibelske historier er Egypten skueplads for mange dramatiske og skelsættende begivenheder. Tænk bare på Moses, der efter sigende hentede De Ti Bud på toppen af Sinaibjerget, Jebel Musu!

Den enorme hovedstad, Cairo, tiltrækker masser af mennesker, der naturligvis kommer for at se pyramiderne i Giza lige uden for Cairo, og for at studere de mange fund fra gravkamrene – især fra Kongernes Dal ved Luxor – på Nationalmuseet, der er et af verdens fornemmeste.

Naturen er et andet af Egyptens trækplastre. Meget af landet er naturligvis ørken, men langs Nilen er der frugtbart – og meget at se. Landet er uhyre solsikkert med behagelige temperaturer.
16 dages badeferie på Phuket til lavpris
Spar op til 2.400 - billigere bliver det ikke!...
Solrige Gran Canaria
1 uge i dejlig ferielejlighed - SPAR kr. 1350 lige nu!...
Amalfikysten - en perle i Syditalien
5 dage på **** Hotel Villa Romana på Amalfikysten...
Oplev egyptisk dykkerparadis
1 uge på 4-stjernet all-inclusive hotel...
Sol og strand ved Rødehavet
En uge med ALL INCLUSIVE i Hurghada kun kr. 3.999...
Nyd solen på Costa del Sol
5 eller 8 dage på det 4-stjernede Hotel Torreblanca i Fuengirola...
6 oktoberdage på Kreta
Spar op til kr. 2.700!!...