Tilpasset søgning
Charter
Kultur & Special
Fodbold
Top konkurrencer
Vind sony vaio ...
Vind dtf gavekort
An education
Submarino
Twoforone
Fantastic mr. fox
Harry brown
Far til fire på...

Seneste nyt
Doping har fat ...
Eksperten om do...
Politi i Malmø ...
Ældre surfer po...
Den danske velf...
Hotelpriserne e...
Gigantisk sikke...
»Sgu den værste...

Top tilbud
Metromandag: sp...
Oplev cuba til ...
Årets gaveidé e...
Oplev egyptisk ...
Solrige gran ca...
Sol og strand v...
Prut prisen og ...
16 dages badefe...
Thailand
Rundrejse og badeferie på Koh Chang
pris pr person13.990,-
Enkeltværelsestillæg kr. 3.490
Bestil rejsen direkte hos Albatros Travel på tlf. 3698 9898 eller e-mail [email protected]. Oplys bestillingskode LR-MEX.
Templer og paladser i Bangkok, den gamle hovedstad Ayutthaya, naturoplevelser ved floden Kwai og 7 dages badeferie på Koh Chang - med dansk rejseleder, 15 dage

På denne Thailandrejse får vi set mange af Thailands højdepunkter: Storbyen Bangkok med de strålende templer og det gamle kongepalads, ruinbyen Ayutthaya, den fabelagtige natur og spændende historie omkring floden Kwai. Herefter følger en uges afslapning på øen Koh Chang.

Vi kaster os direkte ud i oplevelserne i hovedstaden Bangkok, hvor rigt dekorerede templer, gadernes myldrende trafik og det duftende thailandske køkken kæmper om vores opmærksomhed. Vi lader os betage af det prægtige Grand Palace, mærker buddhisternes andægtighed ved synet af den enorme liggende buddha i Wat Pho-templet og ser Bangkok fra en anderledes tilbagelænet vinkel på en sejltur på byens floder og kanaler.

Fra Bangkok venter en tur gennem en mindre tiltrækkende del af verdenshistorien, hvilket samtidig er en odyssé gennem ægte, thailandsk naturskønhed. Kwai-floden danner rammen om denne del af rejsen, hvor vi blandt andet skal køre med ”Dødens Jernbane”, som blev til under anden verdenskrig på bekostning af flere tusinde krigsfangers liv. Der bliver også tid til en sejltur på den jungleomkransede flod og udforskning af underjordiske drypstenshuler. Og så bor vi på en vaskeægte jungle-lodge i yndige, små hytter med floden på den ene side og den grønne jungle på den anden.

Herefter tager vi til landets tidligere hovedstad Ayutthaya, hvor templer, stupaer og fredfyldte buddhaer i romantisk forfald sender os direkte tilbage til tiden, da byen var Thailands hellige kongeby og centrum i et af Sydøstasiens mægtigste imperier.

Vi slutter rejsen af med strand, sand og vand på Koh Chang hvor vi har en hel uge til at slappe af eller tage på opdagelse på »elefantøen«.

DAGSPROGRAM- Se det fulde program, klik her.
Dag 1 - 2: Afrejse fra Danmark, nat i fly
Dag 2 - 4: Bangkok, 2 nætter
Dag 4 - 6: River Kwai, 2 nætter
Dag 6 - 7: Ayutthaya, 1 nat
Dag 7 - 14: Koh Chang, 7 nætter
Dag 14 - 15: Afrejse Koh Chang/Bangkok, 1 nat i fly
Dag 15: Ankomst til Danmark

UDFLUGTSPAKKE
På denne rejse har du mulighed for at købe en udflugtspakke, der består af tre heldagsture på Koh Chang.

Koh Chang Safari
Oplev Koh Changs smukke natur fra ryggen af en elefant, når vi besøger en elefantlejr og får en ridetur på de store, kloge dyr. Vi får også lejlighed til at snakke med munkene i et stemningsfuldt tempel i Klong Prao; en enestående chance for at høre om en buddhistisk dagligdag. Vi fortsætter snakken, når vi inviteres
indenfor hos en lokal familie, som også vil gøre os lidt klogere på deres arbejde i øens gummiindustri. Naturen kalder igen, når vi skal opleve øens største vandfald,
Klong Plu, falde 30 brusende meter ned, inden det samler sig i et dybt bassin, hvor vi tager en forfriskende dukkert.* Undervejs spiser vi en lækker frokost i den
hyggelige fiskerlandsby Bang Bao på øens vestkyst, inden vi vender tilbage til hotellet.

Det ukendte Koh Chang
Kom med og opdag den ukendte østlige side af Koh Chang, hvor stemningen slås an med et besøg i et åndehus. Vi fortsætter på en lille trekkingtur gennem gummi- og frugtplantager op til Klong Nonsivandfaldet*, som ligger naturskønt, omgivet af smukke traditionelle thaihuse. Vi stiger om bord på traditionelle thaibåde (eller egen kajak, hvis man foretrækker det) og sejler på en eventyrlig tur ind i den frodige mangroveskov. Vi oplever nogle af de smukkeste udsigtspunkter på Koh Chang, og frokosten bliver indtaget på en af øens bedste fiske- og skaldyrsrestauranter. Vi afslutter med en lille vandretur ind i den smukke mangroveskov Salak Phet.

* Bemærk, at vandstanden i vandfaldene kan være lav i perioden januar-april.

Sejltur til 4 øer
Fra den hyggelige fiskerlandsby Bang Bao, som er bygget på pæle ud i bugten, sejler vi ud til koraløerne Ko Yak og Ko Thong; to af de allerbedste steder at snorkle
omkring Koh Chang. Vi låner nogle af skibets snorkler og dykker ned i den forunderlige verden under havet, hvor farvestrålende fisk og bløde søanemoner befolker korallerne. Næste stop på sejlturen er de smukke strande på den ubeboede klippeø Ko Rang, hvor vi får tid til at dase ved det krystalklare vand. Mandskabet på
båden tryller en lækker frokost frem til os, og på hjemvejen lægger vi kursen forbi den lille grønne paradisø Ko Wai, som er en del af Ko Chang Nationalpark.

Udflugtspakken koster pr person kr. 1.290,-
Pakken skal købes hjemmefra – og gennemføres med dansk rejseleder ved minimum 10 rejsende.

Prisen inkluderer:
• Dansk rejseleder.
• Fly København - Bangkok direkte t/r med Thai Airways
• Alle skatter og afgifter.
• Udflugter og entréer jf. dagsprogram.
• Indkvartering i dobbeltværelse som deles af to personer (tillæg for enkeltværelse).
• Morgenmad dagligt.

Prisen inkluderer ikke:
• Sygdomsafbestillingsforsikring 6%
• Gouda Årsrejseforsikring VERDEN inklusive dækning af bagagetillæg kr. 850,- per person eller kr. 2.050,- for hele husstanden. For rejsende over 70 år kan vi tilbyde en Gouda Seniorrejseforsikring kr. 1.054,- inklusive dækning af personlige ejendele og feriekompensation. Denne forsikringstype dækker på denne rejse.
• Drikkepenge til lokalguider og chauffører.
• Udflugtspakke på Koh Chang
• Eventuelle ekstra arrangementer.
• Personlige fornødenheder.
• Tillæg for enkeltværelse.
• Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer“.
Nytår på Cuba til uhørt lavpris
SPAR mindst kr. 4.000 på de sidste restpladser...
Jul i Østrigs Alper
8 dage på *** Hotel Römerhof i Fusch i Salzburg-regionen...
Oplev Cuba til lavpris
Uhørt lav pris - spar op til 2500 kr. pr. pers. Opholdet...
Hold juleaften i Ribe
4 dage i Ribe Byferies **** ferielejligheder...
Dubai - Den Arabiske Drøm
En uges kulturrejse til Dubai, Abu Dhabi, Ras al-Khaimah og Fujairah i...
Jul i flotte Harzen
6 dage på **** Hotels am Kranichsee i Goslar-Hahnenklee...
Julestemning i Berlin
Oplev et af de stemningsfulde julemarkeder i Berlin...