Danmark – tirsdag 20 april
Bwin Afstemning Historie Forside
- Læsernes pris til sporten

Sportsredaktionen på metroXpress har nomineret 10 danske præstationer til metroXpress SPORT award på baggrund af opnåede resultater i 2008. Nu er det op til dig sammen med resten af læserne af Danmarks største avis at udvælge vinderen, der skal have overrakt dette års trofæ.

Stem og deltag i lodtrækningen om VIP-fodboldrejse fra bwin
Afgiv din stemme, så får du samtidig 30 kr. gratis fra bwin til at spille for og deltager i lodtrækningen om en VIP-fodboldrejse for to personer til Italien for at se AC Milan spille på sin legendariske hjemmebane i 2009 og flere andre flotte præmier.

Alle kan deltage og afgive en stemme. Registrer dig her på siden for at deltage.

Efter at du er registreret, modtager du en mail med din personlige gavekode på 30 kr. til bwin. Gavekoden kan kombineres med en velkomstbonus på op til 500 kr. eller kan indsættes på din nuværende bwin-konto, læs mere på www.bwin.com.
Kim Wraae Knudsen og Rene Holten Poulsen, kajak Guldfireren, roning AaB, fodboldholdet Jonas Warrer og Martin Kirketerp, sejlsport, 49’er Tine Rasmussen, badminton Jackie Christiansen, handicap-atletik Tom Kristensen, motorsport Nicki Pedersen, speedway Herrelandsholdet, håndbold Caroline Wozniacki, tennis
Quickpoll
Bliver Kent Nielsen en succes træner i Brøndby IF?
Ja
Nej
metroXpress a/s
Bygmestervej 61, 2400 København NV
Telefon +45 7730 5757 Fax +45 3583 1222