Danmark – søndag 14 februar
Bwin Afstemning Historie Forside
Stem og VIND flotte præmier fra bwin
Afgiv din stemme, så får du samtidig 30 kr. gratis fra bwin til at spille for og deltager i lodtrækningen om flotte præmier fra bwin.

Stem og registrer dig så er du med i lodtrækningen.

Alle kan deltage, men du skal min. være 18 år for at registrere en spilkonto hos bwin. Såfremt du er under 18 år og vinder kan du overdrage gevinsten til et direkte familiemedlem. Det er kun muligt at deltage en gang per person.

Årets afstemning er slut!

1. Caroline Wozniacki (22%)

2. Kim Wraae Knudsen og Rene Holten Poulsen (16%)

3. Herrelandsholdet i håndbold (14%)

Vær med til at bestemme årets vinder og deltag
samtidig i lodtrækningen om:
1.-præmie
VIP fodboldrejse for to personer til en AC Milan hjemmekamp inklusive fly og hotel. Vinderen med ledsager får adgang til bwin-lounchen lige over udskiftningsbænken, hvor I får ægte VIP-behandling som kun de største stjerner kender det. Værdi kr. 14.000,-

2.-præmie
AC Milan hjemmebane trøje og en bwin spillekonto på 500 kr.

3.-præmie
En bwin spillekonto på 500 kr.

bwin leverer Europas største udbud inden for sportsspil og er nr. 1 på internettet. Dagligt venter op til 8.000 spændende spil indenfor mere end 80 sportsgrene.

Du oplever knitrende underholdning med alt, hvad der er sjovt online: Gribende sportsspil med den uopnåelige L!VE-feeling - så tæt på sporten som ingen andre steder. Dertil den fineste Casino-atmosfære, Live-Poker og mange Games for variatonens skyld. Med bwin sætter du hverdagen til side og dykker ind i en verden fuld af emotioner.

Quickpoll
Bliver Kent Nielsen en succes træner i Brøndby IF?
Ja
Nej
metroXpress a/s
Bygmestervej 61, 2400 København NV
Telefon +45 7730 5757 Fax +45 3583 1222