0 varer i din kurv
Konkurrencer

Woman! Forkæl dig selv – og dem du holder af

Kunne du tænke dig at forkæle dig selv, din datter, mor eller veninde med rene, skånsomme hudplejeprodukter uden unødig kemi – så deltag i konkurrencen.

Mange kvinder belaster huden med hudpleje, der indeholder stoffer, som er usunde for både huden og resten af kroppen. Men huden er kroppens største organ, og en sund hud er fundamentet for en sund krop.
Derma Eco Woman støtter kampen mod brystkræft og ønsker at sætte fokus på gode, rene hverdagsvaner uden unødig kemi. Som sponsor på årets Støt Brysterne-kampagne har Derma sammensat en økologisk, svane- og allergimærket Derma Eco Woman-støttepakke. Støttepakken kan kun købes på derma.dk, og 50 kroner går ubeskåret til Støt Brysterne 2014.

Derma Eco Woman er funktionel og effektiv hudpleje, der holder din hud smuk, lækker og velplejet – så deltag i konkurrencen, og forkæl dig selv, og en kvinde du holder af – for fremtidens skyld!

Blandt de rigtige besvarelser trækker vi 3 heldige vindere, som hver vinder to stk. skønne Derma Eco Woman-støttepakker.
Hver præmie har en værdi á 350 kroner og indeholder 2 stk. Derma Eco Woman rensegel, ansigtscreme, bodylotion og renseservietter. Produkterne leveres i en lækker stofpose i økologisk bomuld. Forkælelsespakken kan normalt kun købes på derma.dk.

Hvilket beløb går ubeskåret til Støt Brysterne 2014, når der købes en støttepakke på derma.dk?Ved deltagelse accepterer du konkurrencebetingelserne

Du kan deltage en gang om dagen så længe konkurrencen kører. Alle dine svar indgår i puljen når der skal trækkes lod. Du kan deltage til og med den 2/11-2014, hvorefter vinderne kort tid efter bliver offentliggjort her på siden.
Bliv medlem
Som medlem får du adgang til vores konkurrencer!
Login
Husk login

Oplever du problemer kan du få tilsendt ny kode.
Konkurrencer
PEEP

Vind spilpakke hver dag – værdi kr. 800,-
Tilbud
Mx.dk
Gosave.dk
Metro-media.dk
Soundvenue.dk
Cookie- og privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Kontakt
Facebook
Metroxpress A/S
Lygten 39, 2400 København NV.
CVR-nr: 26215846
Copyright 2013 Metroxpress A/S