Tilpasset søgning
Udvikling
Film: MetroMandag
Top konkurrencer
Obh nordica
Dtf travel gave...
Alting bliver g...
Tooth fairy
Oldboys
Crazy heart
Man tænker sit
Kvinden der drø...

Seneste nyt
Haarder: Det gå...
Øv, der er lort...
Klynkende klidm...
Net-pinkode til...
Bill Clinton ri...
Så billige bliv...
Politikere kræv...
Moss? Italiens-...
Luk Munden og Let Røven! København
Med Christian Bitz og Stig Åval Severinsen
Pris. ekskl. moms340,-
Normalpris ekskl. moms kr. 395
KØB DIN BILLET HER!

Pris: DKK 425,-

Levering/information: MEDBRING DIN KVITTERING SOM BILLET PÅ DAGEN!

24. August kl. 16:30 - 19:15

Radisson Blu Falconer | Falkoner Alle 9 | 2000 Frederiksberg C | Audience Salen

Det får du med dig hjem:

• Få en konkret og overkommelig guide til et sundere liv
• Lær at trække vejret rigtigt – af verdens bedste
• Få et naturligt forhold til mad og slip din madfrygt
• Lær en masse værdifulde øvelser
• Opnå mere energi, større overskud og livskvalitet

Christian Bitz: Foredragsholder, forfatter og ernæringsekspert. Christian Bitz er Go’morgen Danmarks faste ernæringsekspert. Han er uddannet cand.scient. i human ernæring, og har bl.a. forsket i appetitregulering, smagssanser, slankekurer og livsstilsygdomme.

Han er en energisk og super entusiastisk foredragsholder, der gør op med myten om at mad er noget man skal frygte og fravælge. Helt uden løftede pegefingre om fanatiske fravalg, formidler han sin sundhedsfaglige viden på en sympatisk måde, som alle forstår – og på en måde som kan relateres til hverdagen hos alle og enhver. Christians primære ambition er kort og godt at bringe sundhed til folket – vel at mærke den bredde befolkning, og ikke kun de mange sundhedsinteresserede der i forvejen ved meget om sundhed, kost og træning.

Hans første bog, ”Bitz din sundhed”, røg ind som nummer 1 på bestsellerlisten hos flere boghandlere.

Oplev en foredragsholder, der underholdende giver konkrete redskaber til den sunde livsstil uden løftet pegefinger. Herudover giver Christian Bitz motivationen til den enkelte til at gøre det!

LUK MUNDEN OG LET RØVEN!

• I dette nytænkende og underholdende foredrag giver Christian Bitz sine tilhørere en ultra konkret og overkommelig guide til et sundere liv. Deltagerne motiveres til den handling, der giver dem et naturligt forspring i hverdagen og sætter en effektiv stopper for vores stigende madfrygt.
• En sund livsstil er fundamentet for et velfungerende liv med masser af energi og overskud. Det er der ingen tvivl om. Men Christian Bitz stiller stort spørgsmålstegn ved de normer og kulturer, der efterhånden hærger samfundet, i hjemmet og i selvværdet hos den almindelige dansker, der ikke går stort op i træning, kost og sundhed.
• Bitz giver med dette foredrag guiden til det sunde liv, der er baseret på helt almindelige råvarer, der helt enkelt bliver til helt almindelig og super lækker (sund) mad, til helt almindelige super travle mennesker – der både skal have karriere, børn og hverdag til at gå op i en højere enhed.
• Det er samtidig et opgør mod selvudnævnte eksperter og sensationshungrende medier, der med fanatisme og forbud har gjort sundhed til et uopnåeligt ideal.
• Kort sagt – et foredrag for helt almindelige dødelige væsener.

Stig Åvall Severinsen: 4 x verdensmester i fridykning, forfatter og foredragsholder

Stig Åvall Severinsen er 4-dobbelt verdensmester i fridykning og ekspert ud i kunsten at trække vejret korrekt, noget som de fleste mennesker tager for givet, at de kan – men noget som meget få rent faktisk behersker. Han kan dykke mere end 200 meter og hans rekord i at holde vejret under vand er på knap 9 minutter. Stig lever og ånder bogstaveligtalt for at få os mennesker til at trække vejret bedre.

Det handler kort og godt om, at vi som mennesker, kan forøge vores potentiale markant og derigennem finde vores bedste fysiske og mentale ressourcer.
Stig er uddannet Cand. scient. i biologi ved Aarhus Universitet, hvorfra han også har en PhD-grad i medicin. I 2009 udgav han bogen ”Træk vejret – mere energi – mindre stress”.

Stig Åvall Severinsens foredrag er motiverende og inspirerende. Han kan kombinere de konkrete redskaber indenfor vejrtrækning med et intenst foredrag, der holder publikum fanget og tryllebundet

DET PERFEKTE ÅNDEDRÆT – optimeret vejrtrækning og afslapning. Et foredrag om sundhed og fysik

• Hør her et foredrag om hvordan åndedrættet kan optimeres for at få mere overskud og kreativitet i hverdagen. Med sin bog ”Træk vejret”, har Stig Åvall Severinsen for alvor sat fokus på, i hvor høj grad en højere bevidsthed på vejrtrækningen kan gavne alle i det daglige, hvad enten det gælder privatfronten, sport eller arbejdspladsen.
• I dette foredrag vil du blive introduceret til baggrunden for den effektive vejrtræknings mange fordele og ikke mindst få nogle simple, men virksomme, øvelser. Vi tør godt love dig et helt unikt foredrag, der både rejser flere tusinde år tilbage i tiden for at klargøre for den asiatiske holistiske menneskeopfattelse, men som samtidig får dig helt up-to-date med den nyeste forskning indenfor broen mellem krop og sind.
• Foredraget er samtidig et fokus på sundhed – uanset om du skal præstere noget ekstraordinært eller blot leve et sundt og afslappet liv med stor livskvalitet.

MetroMandag: Oplev Olsen-banden i 3D
Kom til forpremiere på Olsen-banden på de bonede gulve...
MetroMandag: Spis, bed og elsk med Julia Roberts
Kom til forpremiere på Spis, Bed, Elsk...
Luk Munden Let Røven: Vejle
Christian Bitz og Stig Åvall Severinsen...
Få et liv uden stress: København
Helen Eriksen & Thomas Milsted...
Find genvejen til motivation & begejstring
Thomas Mygind & Jacob Palmqvist...
Humor, Trivsel og God Kommunikation
Karen-Marie Lillelund & Else Qualmann...
Få et liv uden stress: Vejle
Helen Eriksen & Thomas Milsted...
Får jeg sex i de her sko ?
Om moderne kvinders forhold til skønhed, mode, frihed – og magt!...