Tilpasset søgning
Charter
Kultur & Special
Storby & Kør-Selv
Fodbold
Top konkurrencer
Dtf travel gave...
Date night
Skyggen
Tooth fairy
Hævnen
Baby surprise
Alting bliver g...
Food inc

Seneste nyt
Derfor får fler...
Forsvundne dans...
Vi styrter ned ...
Maveplasker ell...
Eksamen foregår...
Eksamenssnyd: D...
Klumme: Den råd...
Prins Henrik: I...

Top tilbud
5 dage med all ...
Mega lyd i lomm...
Solrige gran ca...
Oplev egyptisk ...
Storbyferie i prag
Mystik og charm...
Nyd solen på co...
Oplev cuba til ...
Rom m/udflugter og dansk guide
Hotel Champagne Palace****, 5 overnatninger, inkl. velkomstmiddag, Rom til fods, rundvisning i Peterskirken, Tivoli og Hadrians Villa.
Pris pr. person7.998,-
inkl udflugter, velkomstmiddag og speciel pizza skole
Bestil læserrejsen direkte hos Apollo på tlf. 70 21 44 55 hverdage mellem kl. 9-16. Oplys bookingkode LÆS/125 Rom ved bestilling. Her kan fyldestgørende program også rekvireres.
Længde: 5 nætter, seks dage - Tidspunkt: 29/9-4/10 – 2010

1. dag. København - Rom * Onsdag d. 29/9-2010:
Der er afrejse fra København kl. 7.20, og vi ankommer til Fiumicino lufthavn i Rom kl. 10.00.Efter ankomsten kører vi med bus direkte til Hotel Champagne Palace i Rom. På hotellet holder vi et velkomstmøde, og umiddelbart derefter udforsker vi Rom til fods (ca. 3 timer).

Turen bringer os rundt i hjertet af det historiske Rom. Vi starter på Piazza Venezia, hvor vi kan nyde udsigten til Colosseum henover Forum Romanum. Vi går videre til Campo dei Fiori, Piazza Navona, Trevifontænen og slutter på den Spanske Plads. Vi spiser velkomstmiddag på en af Roms charmerende restauranter (inkl.). Overnatning på Hotel Champagne Palace.

2. dag. Rom * Torsdag d. 30/9-2010:
Efter morgenmaden skal vi besøge Vatikanmuseerne. Paverne har samlet verdens største samling af kunst. Skulpturer, buster, malerier og gobeliner er udstillet i smukke sale og gallerier. Rundvisningen tager ca. 3 timer og sluttes af med et besøg i det Sixtinske kapel, som er kendt verden for de to fresker malet af selveste Michelangelo, ”Skabelseshistorien” og ”Dommedagsbilledet”. Efter en frokostpause er der mulighed for at forsætte dagen med et besøg i Peterskirken, verdens største kirke (ikke inkl.). Man kan ikke undgå at blive overvældet af dens storhed og den specielle stemning og ro. På rundvisningen i kirken ses bl.a. Dåbskapellet, Bryllupskapellet, Bernini’s baldakin over højalteret, Sct. Peters Himmeltrone, Thorvaldsens pavemonument, og du kan nyde synet af den verdensberømte skulptur, La Pietá, lavet af Michelangelo. Som afslutning på turen ser du pavemonumenterne under kirken. Rundvisningen tager ca. 2 timer.

3. dag. Rom * Fredag d. 1/10-2010:
I dag tager vi på en smuk og spændende tur til Sabinerbjergene, ca. 30 km øst for Rom. Vi besøger Kejser Hadrian’s pragtfulde landvilla, beliggende ved Anienefloden for foden af bjergene (ekskl. entré, over 65 år er der gratis entré). De storslåede ruiner fra begyndelsen af 2. årh e. kr. vidner om kejsertidens glansperiode. Turens højdepunkt er en af Italiens mest berømte renæssancevillaer, der ligger i Tivoli’s centrum, Villa d’Este (ekskl. entré, over 65 år er der gratis entré). Den har altid vakt alverdens beundring på grund af sin stejlt beliggende park med hundredevis af sprudlende fontæner og springvand. Vi vender retur til Rom ved frokosttid, og her er der tid på egen hånd.

4. dag. Rom * Lørdag d. 2/10-2010:
Denne formiddag tager vi på kokkeskole. Italien har utvivlsomt verdens mest kendte køkken, pizza, pasta, pesto og mozzarella. Vi skal lære at lave den perfekte pizza, lige fra bunden af. På en lokal restaurant vil pizzakokken (pizzaiolo) demonstrere, hvordan pizzaen laves, og han vil krydre med anekdoter om de italienske retter og køkken. Derudover vil der også blive fortalt om de dejlige italienske vine, som er blevet mere og mere anerkendte de seneste år. Frokosten består af den hjemmelavede mad og smagsprøver på forskellige småretter. Efter frokost er resten af eftermiddagen på egen hånd.

5. dag. Rom * Søndag d. 3/10-2010:
Dagen er til fri disposition. Den kan evt. bruges til at gå på Rom’s største udendørs loppemarked, Porta Porthese, som afholdes hver søndag. Der er også mindre markeder, shoppinggader, masser af kirker og museer.

6. dag. Rom – København * Mandag d. 4/10-2010:
Efter morgenmad på hotellet er der afgang til Fiumicino lufthavn, hvor der er afrejse til København.

*******************************************
Ekstra:
På de dage der er på egen hånd vil der være mulighed for både at melde sig til ekstra udflugter, men der er også rig mulighed for at udforske Rom på egen hånd, gå på et af de mange udendørs markeder eller shoppe i de ekslusive butikker på bl.a Via Condotti.

Turen er inklusiv:
• Flyrejse t/r
• Transfer t/r
• 5 nætter på 4-stjernet hotel i Rom
• Velkomstmiddag inkl. vin og likør
• Morgenmad hver dag
• Rom til fods, 3 timer
• Vatikan museerne, 3 timers udflugt
• Tivoli og Hadrians Villa, ½ dag (entrér ikke inkl.)
• Pizza kokkeskole, inkl. pizzaen og ¼ flaske vin samt mineralvand
• Dansk guide

Som tillæg til turen kan vi tilbyde:
* St. Peters Kirken, 2 timers udflugt: 20 Euro
* Entré Hadrians villa: 10 EUR
* Entré Villa D’este: 10 EUR
* Rejseforsikring: ___ kr.
* Afbestillingsforsikring: 220 kr.

Amalfikysten - en perle i Syditalien
5 dage på **** Hotel Villa Romana på Amalfikysten...
Solrige Gran Canaria
1 uge i dejlig ferielejlighed - SPAR kr. 1350 lige nu!...
Familieferie i Blåvand
5 dage i Ho Ferie- og Aktivitetscenter ved Vesterhavet...
Oplev egyptisk dykkerparadis
1 uge på 4-stjernet all-inclusive hotel...
Storbyferie i Prag
4 dages ferie på 3-stjernet hotel...
Byernes by
4 dages ferie på 3-stjernet hotel i Paris...
Liverpool - Chelsea
Oplev fodboldbraget på Anfield Road...
Man United - Liverpool
Oplev årets brag i Premier League på det imponerende Theatre of Dreams...