Tilpasset søgning
Udvikling
Film: MetroMandag
Smagninger
Teater
Koncerter
Top konkurrencer
Vind sony vaio ...
Vind dtf gavekort
An education
Submarino
Twoforone
Fantastic mr. fox
Harry brown
Far til fire på...

Seneste nyt
Doping har fat ...
Eksperten om do...
Politi i Malmø ...
Ældre surfer po...
Den danske velf...
Hotelpriserne e...
Gigantisk sikke...
»Sgu den værste...

Top tilbud
Metromandag: sp...
Oplev cuba til ...
Årets gaveidé e...
Oplev egyptisk ...
Solrige gran ca...
Sol og strand v...
Prut prisen og ...
16 dages badefe...
Humor på arbejdspladsen
Karen-Marie Lillelund & Else Qualmann
Din pris inkl. moms425,-
Normalpris kr. 493,75
KØB DIN BILLET HER!

Pris: DKK 425,-

Levering/information: MEDBRING DENNE KVITTERING SOM BILLET

Humor, Trivsel og God Kommunikation
Humor, trivsel og god sjov kommunikation er afgørende faktor for enhver organisation og virksomhed – og for os som individer. En høj trivsel kan skabe succeser og store præstationer. Når vi ser på humoren og den sjove kommunikation hos os selv, så kan der ikke være tvivl om, at det er en af de mest betydningsfulde elementer i vores livskvalitet og opfattelse af lykke. Samtidig kan resultaterne af medarbejdere med en høj humor set fra en organisations synspunkt ofte aflæses direkte på bundlinjen som f.eks. øget salg, bedre service og bedre kvalitet.

TID & STED
Den 23. november kl. 16:30 - 19:30

Radisson Blu Falconer
Falkoner Alle 9
2000 Frederiksberg C
Audience Salen

Arrangementet afholdes i samarbejde med Speakers Club

Hør om den gode kommunikation og humor og få inspiration til at forbedre den, få sjove redskaber til at være med til at skabe den for din arbejdsplads – og få en super underholdende oplevelse samtidig!

Det får du med hjem:
* Redskaber til at beholde den gode stemning på din arbejdsplads, når du kommer tilbage
* Hjælp til, hvordan du kan skabe en god og sjov kommunikation
* En sjovere hverdag og en mere effektiv arbejdsplads
* Improvisationsteknikker
* Hjernekoordineringsøvelser
* Træning i “ja-signing” og at handle i nu’et
* Accept af ”fejl”
* En sjov oplevelse med masser af grin

Karen-Marie Lillelund
Karen-Marie Lillelund er kommunikator, bakkesangerinde, forfatter og foredragsholder og kendt for at få sine tilhørere til at more sig så godt at tårerne triller, samtidigt med at de får brugbar viden med hjem om hvordan vi kommunikerer med hinanden og skaber humor og glæde. På sin helt egen jordbundne og fantastisk morsomme facon, går Karen-Marie Lillelund lige i hjertet på sine tilhørere.

Karen-Marie Lillelund er uddannet i dramaturgi og musik ved Århus Universitet, og privatuddannet sanger fra New York og London. Hun uddannede sig til kommunikationskonsulent ved Brogården på Fyn, og har undervist i kommunikation på Haslev Højskole. De sidste 10 år har hun rejst land og rige rundt for at tale med private og offentlige virksomheder om kommunikation med humoren som forløser.

Om sommeren er hun at finde på Bakkens Hvile som en af syngepigerne.

Else Qualmann - Skuespiller, Teaterinstruktør og konsulent
Else Qualmann har arbejdet med teater i 24 år. Hun er tilknyttet Det Kongelige Teater som underviser i drama og improvisation. Hun underviser dagligt i og holder foredrag om improvisation, kommunikation, kropssprog, kreativitetstænkning og performance. Hun har i den forbindelse holdt en lang række kurser og foredrag for både erhvervslivet, amter og kommuner samt adskillige institutioner. Her kan blandt andet nævnes foredrag igennem Confex og Teknologisk Institut.

Konceptet i Else Qualmanns foredrag er i generel form: “Hvad kan erhvervslivet lære af den kunstneriske verden?”. Hvordan bedre præsentationer, kropssprog og kommunikation kan optimere virksomheden. Else er en af landets meget populære foredragsholdere, der kombinerer humor med konkrete redskaber og øvelser

Arbejdsglæden og kommunikation med humoren som forløser
Karen-Marie Lillelund taler om den kommunikation, der er grundlaget for arbejdsglæde, god stemning og dermed for en positiv arbejdskultur. Den positive arbejdskultur er blandt andet kendetegnet ved, at der er let adgang til nye idéer, der kan forbedre hverdagen og bundlinjen.

Hun hjælper os med at få øje på de sjove og opmuntrende hændelser i hverdagen og på arbejdspladsen, og hun hjælper dig med at ruske op i den automatiske kommunikation og erstatte den med nærvær og arbejdsglæde.

Når arbejdet foregår i en atmosfære hvor man har let til smil, kan man oven i købet minimere risikoen for at stressen sætter sig. Karen-Marie Lillelund forholder sig muntert og kritisk til vores måde at kommunikere på.

Kan man se det sjove i hverdagen, så kan man også blive det, der med et lidt slidt ord hedder omstillingsparat. Og mærk din arbejdsglæde få et skub bagi. Lad Karen-Marie Lillelund give et bud på, hvordan man skærper opmærksomheden på god kommunikation, arbejsglæde og får humoren med i købet.

En ting er sikkert: Det bliver ikke kedeligt!

Kommunikation, humor og arbejdsglæde – vær glad og gør andre glade med Else Qualmann
Det hele starter i hjernen. Evnen til at koordinere den højre og venstre hjernehalvdel har afgørende betydning for vores kreativitet og kommunikationsfærdigheder. Jo mere vi træner denne koordination, jo lettere adgang har vi til vores kreative ressourcer og vores evne til at være til stede i nu’et, når vi kommunikerer med andre. Hovedparten af teknikkerne fra improvisationens verden er skabt til denne træning – og ofte er de sjove og indsigtsfulde for andre også at arbejde med.

Indlægget består af teori og praktiske øvelser.

* Selvmotivation – få redskaber til at motivere dig selv
* Hvordan skabes motivation gennem følelser for og i jobbet
* Arbejdsglæde – hvor kommer den fra, og hvad kan du selv gøre?
* Få indsigt i hvordan du kan afdække egne og andres tanke – og handlemønstre, så det er lettere at afkode hvad der motiverer forskellige mennesker.
* Bliv bevidst om, hvad kroppen udtrykker, selv når du ikke taler.
* Positiv tænkning. Fra begrænsning til muligheder
Få et liv uden stress: København
Helen Eriksen & Thomas Milsted...
Find genvejen til motivation & begejstring
Thomas Mygind & Jacob Palmqvist...
Få et liv uden stress: Vejle
Helen Eriksen & Thomas Milsted...