Tilpasset søgning
Udvikling
Film: MetroMandag
Smagninger
Teater
Koncerter
Top konkurrencer
Vind sony vaio ...
Vind dtf gavekort
An education
Submarino
Twoforone
Fantastic mr. fox
Harry brown
Far til fire på...

Seneste nyt
Doping har fat ...
Eksperten om do...
Politi i Malmø ...
Ældre surfer po...
Den danske velf...
Hotelpriserne e...
Gigantisk sikke...
»Sgu den værste...

Top tilbud
Metromandag: sp...
Oplev cuba til ...
Årets gaveidé e...
Oplev egyptisk ...
Solrige gran ca...
Sol og strand v...
Prut prisen og ...
16 dages badefe...
Find genvejen til motivation & begejstring
Thomas Mygind & Jacob Palmqvist
Din pris inkl. moms425,-
Normalpris kr. 493,75
KØB DIN BILLET HER!

Pris: DKK 425,-

Levering/information: MEDBRING DENNE KVITTERING SOM BILLET

Bliv motiveret til både at yde det bedste og samtidig finde glæden ved det. Det kræver nogen gange et skud motivation udefra for at bibeholde den positive spiral og den positive energi. Du lærer at udfordre dig selv og finde din indre begejstring. Og så bliver det underholdende! Mød to af landets bedste peptalkere og motivatorer – Jacob Palmqvist og Thomas Mygind. På hver deres måde vil de give inspiration til din fortsatte motivation. Kom, bliv underhold, bliv inspireret, bliv begejstret!

TID & STED
Den 30. november kl. 16:30 - 19:00

Torvehallerne
kirketorvet 10-16
7100 Vejle

Arrangementet afholdes i samarbejde med Speakers Club

Jacob Palmqvist
Jacob Palmqvist er en Danmarks mest anvendte og uden tvivl bedste peptalkere, og han har allerede mange års erfaring med at udvikle og gennemføre forskellige uddannelser, seminarer, konferencer og udviklingsprojekter både i ind- og udland. Det er formålet med Jacobs foredrag og kurser at forbedre forretningsresultater igennem et unikt og interaktivt Coaching program.

Jacob Palmqvist arbejdede i 10 år som aktiehandler, og dette har givet ham en stor forretningsmæssig forståelse for at skabe resultater igennem sine foredrag – både menneskelige og økonomiske.

Jacob Palmqvists foredrag har en høj grad af interaktivitet, og hans foredrag er så underholdende som de er inspirerende. Og samtidig med den høje underholdningsværdi, er det med gode resultater for deltagerne og virksomheder eller afdelingen som målsætning.

Thomas Mygind
Thomas Mygind har igennem en årrække afholdt en lang række foredrag – her er tale om motiverende foredrag til især virksomheder og organisationer. Så Thomas Myginds foredrag spænder bredt.

Thomas Mygind er kendt fra sin tid som tv-vært i en lang række udsendelser på mange forskellige kanaler. Han blev i 1998 kåret som ”Årets TV-vært” og arbejdede i denne periode på en række markante programmer. I 2004 tiltrådte han ledelsen af SBS TV, Danmark og to år senere blev han udnævnt som kanalchef for Kanal 5. Thomas boede i en årrække i England inden han i 2001 vendte tilbage til Danmark.
I dag arbejder Thomas Mygind med personlig udvikling og kommunikation igennem sine foredrag, som er efterspurgte over hele landet. Han har desuden gennemført kursusforløb både i Danmark og udenfor.

Jacob Palmqvist – At mestre egen motivation – Hvor sidder dit drive?
En garanteret motiverende peptalk af Jacob Palmqvist med en buffet af dynamiske værktøjer til at angribe forandringer proaktivt. En energisk omgang sund fornuft, som giver dig mod til at tage valg og ansvar og til at gøre det, du altid kunne have gjort. Et wake up call til din indre motivator, som skaber en god fornemmelse i maven og masser af lys i pæren. En positiv øjenåbner, som får dig til at indse at mulighederne er ubegrænsede.

Deltagerne vil opnå færdigheder i:

* At påtage sig en positiv energisk holdning og indstilling
* Udfordre vaner og gamle adfærdsmønstre
* Håndtere modstand og forandringer

Thomas Mygind – Genvej til begejstring!
Et forrygende ”hjerne-opgradering”-foredrag, der er sprængfyldt med effektive værktøjer, som du kan bruge til bevidst at vælge din personlige placering. Hvor er du på skalaen mellem boblende begejstring og slidsomt sortsyn?

En kompetent kicktalk, der virkelig viser den direkte vej til begejstring, livsglæde og ikke mindst personlig motivation.

Kort sagt, du får et kærligt los lige i motivatoren…
Få et liv uden stress: Vejle
Helen Eriksen & Thomas Milsted...
Humor på arbejdspladsen
Karen-Marie Lillelund & Else Qualmann...
Få et liv uden stress: København
Helen Eriksen & Thomas Milsted...