Tilpasset søgning
Charter
Kultur & Special
Fodbold
Feriebolig
Top konkurrencer
Broen 2
Hobbitten
Rasmus seebach
Fitness dk

Seneste nyt
Stortudende må...
Minister vil st...
Unge S-profiler...
Jan Pytlick: Vi...
Brasilien gjord...
Efter ligfund: ...
Flere afslørin...
Clint Eastwood ...
Her er over 100...
Julefest hos Ar...
62-årig udvikl...
Skuffet Rasmuss...
Libysk efterret...
Britiske politi...
Startopstilling...
Serbien knuser ...

Top tilbud
Pris pr. person kr. 18.898,-
1 uges rundrejse & 1 uges badeferie

CUBA

Den caribiske stjerne

Pris pr. person kr.18.898,-
Ved min. 2 personer i dobbeltværelse
Dato:
Afrejse den 19/2 fra Kastrup 2014 og afrejse den 19. marts fra Billund 2014.
Rejselængde:
2 uger
Rejseselskab:
Bravo Tours
Klassificering:
Sådan gør du:
Bestil rejsen hos Bravo Tours på tlf. 7010 1077 eller på www.bravotours.dk/tilmelding. Oplys arrangement 2000.


Bestil nu
Ekstra fordele på læserrejsen:
- Seating ombord på flyets midtersektion
- Comfort Class på flyet kr. 1500
- Danske rejseledere
- Direkte fly fra Billund og Kastrup

Seating ombord på flyet i midtersektion
Flyet er delt op med to sæder i hver side og tre sæder i midten. Man bliver placeret i midtersektio-nen. Det muligt at tilkøbe sæderne i hver side mod gebyr.
Dette er gældende på både almindelig Standard Class og på Comfort Class.

Comfort Class (tilkøb kr. 1.500)
Ekstra benplads (rigtig god benplads)
En lille pakke med tandbørste, sokker og ”natbriller”
Tæppe og pude til alle og varme servietter før måltider.
1 glas champagne, 1 flaske vand og en lille snack til velkomst.
Opgraderede måltider.
Kaffe/te, vand/sodavand samt øl/vin ifm. måltiderne.
Personligt underholdningssystem.Dagsprogram

Tag med til den største ø i Caribien, nemlig Cuba. Alene navnet sætter gang i fantasien. For sit indre billede ser man de smukke mennesker, den høje cigarføring, de prangende amerikanerbiler og de pastelfarvede kolonibygninger i forfald. Kom på sporet af Castros gamle Cuba, oplev forti-den i Havanas gamle kvarterer, få Ernest Hemingway helt ind under huden, se absolut storslået natur i tobaksplantagerne, hør om revolutionshelte og nyd endelig livsglæden og den høje komfort på de cubanske hoteller.
Cuba er en rejse i et sansefyldt land med meget store kontraster og meget store rejseoplevelser for søgende og eventyrlystne rejsende.

1. dag - Velkommen til Cuba
Efter ankomst til lufthavnen kører vi ind til Havana. Vi tjekker ind på vores hotel, hvor vi skal bo de følgende dage.

2. dag - Havana
Efter morgenmaden afholder vi informationsmøde. Herefter tager vi på byrundtur i landets farveri-ge hovedstad. Vi besøger det historiske centrum af byen, der blev grundlagt allerede i 1515 og i 1982 blev optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Den gamle bydel har masser af smukke torve og bygninger. Vi oplever byens ældste torv Plaza de Armas (”Våbenpladsen”), hvor den tidligere generalkaptajns palads er placeret, og hvor vi også ser det doriske tempel El Temple-te. To gader længere mod nord finder vi Plaza de la Catedral, hvor vi ser den smukke katedral bygget i barokstil.

Vi spiser frokost og tager derefter videre til det moderne Havana, hvor vi ser den grandiose præsi-dent- og regeringsbygning Capitilio, havnefronten Malecón og Revolutionspladsen, hvor Fidel Castro afholdte sine berømte (eller berygtede) maraton-taler. Vi vender tilbage til hotellet, tager lidt senere til en ceremoni med kanonskud og spiser herefter middag på en lokal restaurant. Godnat i Havana.

3. dag - Viñales
Vi spiser cubansk morgenmad og gør klar til dagens oplevelser. Vi begiver os mod Pinar del Rio i det vestlige Cuba, der er kendt for sine tobaksplantager og for at fremstille nogle af verdens bed-ste cigarer. Vi besøger en cigarfabrik for at få et nærmere indblik i den ædle kunst at fremstille cigarer ved at rulle rigtigt. Vi besøger den naturskønne Viñales-dal, der figurerer på UNESCOs verdensarvliste takket være sit kuperede landskab fyldt med flora og fauna. Vi oplever det enorme murmaleri Mural de la Prehistoria, som blev fremstillet i 1960’erne på foranledning af Castro for at vise det socialistiske menneskes tilsynekomst fra urtiden. Efter frokost lægger vi vejen forbi grot-ten Cueva del Indio (”Indianerhulen”), hvor indianere begravede deres døde og gemte sig for den spanske overmagt.

Vi tager på en lille sejltur i grotten, der ifølge sagnet giver mulighed for at opnå evig lykke. Gen-nem smukke landskaber vender vi tilbage til Havana for at spise aftensmad og overnatte til i mor-gen.

4. dag - Havana, i Hemingways tegn
Dagens hovedperson er Ernest Hemingway. Den nobelprisbelønnede forfatter boede i over 20 år i og omkring Havana. Han drak i barerne, fiskede ved kysten og anvendte Cuba som baggrund i mange af bøgerne som fx Den gamle mand og havet. Vi besøger først hans dejlige hus Finca la Vigia, hvor han levede med sin kone og sine elskede hunde.

Vi fortsætter til fiskerlejet Cojimar 10 km øst for Havana, hvor Hemingway havde sin fiskerbåd Pilar liggende. Vi vender tilbage til Havana, og på hotellet Ambos Mundos ser vi det værelse, hvor Hemingway skrev Hvem ringer klokkerne for? i 1930’erne. Få smag for mojito og Hemingways egen Daiquiri i baren og restauranten El Floridita, hvor forfatteren ofte opholdte sig. Vi spiser frokost og vender tilbage til hotellet. Senere kan du lære at rulle en cigar og mikse de kendte cubanske drinks med en international sommelier. Vi vender igen tilbage til hotellet, spiser middag og går til ro under de cubanske stjerner.

5. dag - Plantageliv på Angerona
Efter morgenmaden på hotellet begiver vi os mod Artemis-provinsen. Vi kører syd for byen Mariel, hvor vi besøger ruinerne af plantagen Angerona. Plantagens ejer var den tyske immigrant Sou-chay Cornelius, der erhvervede jorden i året 1813. Ifølge legenden udspillede sig her en intens kærlighedshistorie. I første halvdel af 1800-tallet var området den største kaffeplantage i den vest-lige del af Cuba. Vi spiser en lokal frokost og vender tilbage til hovedstaden Havana. Vi spiser middag og overnatter på hotellet.

6. dag - Hanabanilla-søen
Efter morgenmaden er der afgang til de naturskønne Escambray-bjerge. Dagens første stop bliver Hanabanilla-søen, der ligger usædvanligt malerisk i bjergene 364 meter over havets overflade. Vi sejler en tur på søen, spiser en fantastisk lækker kreolsk frokost på restaurant Rio Negro og fort-sætter vores videre færd mod Trinidad. Byen ligger i Sancti Spíritus-provinsen 82 km øst for Cien-fuegos.

Det er Cubas tredjeældste koloni og en af øens kronjuveler. Brug et par timer på egen hånd til at kigge nærmere på de røde tegltage, pastelfarvede bygninger, brostensbelagte gader og få et før-stehåndsindtryk af denne spændende by. Vi tjekker ind på hotellet, spiser middag her og overnat-ter til i morgen.

7. dag - Tour de Trinidad
Efter morgenmaden tager vi en slentretur i Trinidads gader. Byen er optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Det er som at vandre i et stort og åbent museum. Byen blev grundlagt i 1514 af den spanske opdagelsesrejsende Diego Velázquez for at hædre den hellige treenighed – og byen lå godt her tæt ved Det Caribiske Hav og udmundingen af floden Río Arimao. Velázquez gjorde indianerne til slaver, men de døde hurtigt, hvorfor importen af sorte slaver fra Afrika begyndte.

Vi besøger et museum og tager derefter et hvil på den lokale bar La Canchanchara, hvor det er muligt at nyde den lokale romdrik tilsat honning og ledsaget af toner fra levende musik. Efter frokost tager vi det gamle dampdrevne tog fra Trinidad Station til Manaca-Iznaga, hvor vi blandt andet besøger det yndefulde udsigtstårn inden vi returnerer til Trinidad. Herefter er dagen på egen hånd.

8. dag - Santa Clara
Efter morgenmaden fortsætter vi vores cubanske rundrejse. Vi kører til provinshovedstaden Santa Clara, der spillede en stor rolle i revolutionen, og byens mange monumenter minder en om dette. Byens nok vigtigste attraktion er revolutionshelten Ernesto Che Guevaras mausoleum, der blev bygget som følge af, at hans jordiske rester blev bragt tilbage fra Bolivia i 1997. Che Guevara bli-ver den dag i dag hyldet som en moderne og patriotisk figur på Cuba – blandt andet ved at skole-børn hver morgen reciterer sloganet ”Kommunistiske pionerer, lad os være som Che”.

I parken Parque Vidal markerer et monument, hvor en anden revolutionshelt, Leoncio Vidal, blev dræbt. Over middag fortsætter turen nu til Varadero, hvor rundrejsen afsluttes med en uges badeferie på Hotel Barlovento.


Hotel Barlovento – Bravo kategori 3+
Det hyggelige hotel Barlovento er beliggende direkte til den fantastiske hvide sandstrand, og kun 1.000 m fra byen, hvor man finder et stort udvalg af hyggelige butikker og restauranter.

Hotellet er opført i traditionel spansk stil og matcher perfekt ind i de frodige omgivelser. Her finder man altid en hyggelig og behagelig atmosfære samt smilende og hjælpsomme ansatte, som vil gøre alt for, at man kan nyde ferien i fulde drag. På hotellet er der mulighed for at slappe af ved poolen eller måske få en forfriskende drink i baren. Hotellet har flere spisesteder og barer samt en hyggelig strandbar i ægte cubansk stil.
Se mere på www.bravotours.dk


Inkluderet i rejsen:
- Flyrejse til Cuba tur/retur.
- Mad om bord på flyet.
- Seating ombord på flyet i midtersektionen.
- Velkomstmøde.
- 1 uges rundrejse iflg. program.
- Pension på rundrejse iflg. program.
- Udflugter på rundrejse iflg. program.
- 1 uges ophold på Hotel Barlovento
- All Inclusive på Hotel Barlovento.
- Alle kendte skatter og afgifter.
- Danske rejseledere på Cuba.


Valgfrie tilkøb:
- Afbestillingsforsikring kr. 595.
- Årsrejseforsikring kr. 675.
- Comfort Class på flyet.
- Seating om bord på flyet ved vindue.


Obligatoriske tillæg:
- Drikkevarer til maden.
- Visum
- Afrejseskat ca. 25 euro. Kontanter medbringes.
- Drikkepenge.
- Eneværelsestillæg kr. 1.450
- Prisen for at få tilsendt billet pr. post er kr. 75 (pr. mail uden beregning).
Evt. olietillæg.


Rejsen gennemføres ved minimum 20 deltagere.


Se også disse rejser fra Bravo Tours:

Rejs til Afrika - DKK 13.950,00,-


Fuerteventura/13. jan - DKK 4.698,00,-


De Dansk Vestindiske Øer – rejsen til paradis på jord! - DKK 19.398,00,-


Emiratet Dubai og Cape Town - DKK 13.498,00,-


Gran Canaria 22/2 - DKK 5.598,00,-


Tenerife All Inclusive - DKK 6.598,00,-


Der er 0 varer i din indkøbskurv
Rhodos med Spies
Super tilbud til Rhodos by med Spies...
Canada på ski
Oplev nogle af verdens bedste skiområder...
Tenerife All Inclusive
- bestig det hvide bjerg og få udsigt for alle pengene...
Krydstogt fra Danmark til
Dansk Vestindien, Azorerne og Florida!...
Paradiset Hawaii & San Francisco
Luksusrejse til Paradis! 8 dage Hawaii og 3 dage San Francisco i...
Rejs til Afrika
Det Indiske Ocean og safari i Kenyas største nationalpark...
Gran Canaria 22/2
– sol og sommer året rundt på ferieperlen i Atlanterhavet...
Tyrkiet i foråret
Beldibi med Spies - All Inclusive FRA kun kr. 3.299...