Tilpasset søgning
Charter
Kultur & Special
Fodbold
Feriebolig
Top konkurrencer
Broen 2
Hobbitten
Rasmus seebach
Fitness dk

Seneste nyt
Stortudende må...
Minister vil st...
Unge S-profiler...
Jan Pytlick: Vi...
Brasilien gjord...
Efter ligfund: ...
Flere afslørin...
Clint Eastwood ...
Her er over 100...
Julefest hos Ar...
62-årig udvikl...
Skuffet Rasmuss...
Libysk efterret...
Britiske politi...
Startopstilling...
Serbien knuser ...

Top tilbud
Pris pr. person kr. 13.950,-
Direkte fly fra Billund

Rejs til Afrika

Det Indiske Ocean og safari i Kenyas største nationalpark

Pris pr. person kr.13.950,-
Ved min. 2 personer i dobbeltværelse
Dato:
Afrejse d. 19. marts fra Billund
Rejselængde:
15 dage
Rejseselskab:
Bravo Tours
Sådan gør du:
Bestil rejsen hos Bravo Tours på tlf. 7010 1077 eller på www.bravotours.dk/tilmelding. Oplys arrangement 1005A.


Bestil nu
Flyv direkte til Kenya-kysten, hvor Mombasa tager imod med kyshånd. Nyd en eventyrlig badeferie på strandhotellet Kaskazi Beach Hotel med alle tænkelige faciliteter.

Tag på tur i Mombasas gamle bydel med sin 1.300 årige historie, eksotiske markeder, kringlede gader og det portugisiske Fort Jesus med sin dramatiske historie. Oplev byens vartegn, de store stødtænder og Akamba Village, hvor næsten 3.000 flittige afrikanere skaber træfigurer. Kom på sporet af de vilde dyr på en safari i Tsavo East og overnat i en lodge på ti meter høje søjler, hvor bl.a. elefanterne kommer forbi. Gå om bord på et afrikansk dhow-skib, mærk de hede rytmer og sejl op ad mangrovefloden, mens solen går ned.
Dette og meget mere er en del af dit livs rejseeventyr til Kenya-kysten ved Det Indiske Ocean.


1. dag // Fra Billund til Mombasa
Sæt gerne forventningerne højt, når du påmønstrer Primera Air-flyet i Billund Lufthavn. Nu begynder dit rejseeventyr for alvor, og godt placeret i flyet blandt ligesindede flyver du nu ned over Europa. Vi styrer direkte* efter Mombasa ved Kenya-kysten, hvortil vi ankommer sidst på dagen. Bliv mødt af din storsmilende rejseleder fra Bravo Tours i lufthavnen, der hjælper med alt det praktiske, giver de første informationer og tager med på den relativt korte transfer på halvanden time.
Forude venter det usædvanligt velplacerede Kaskazi Beach Hotel, der bliver din behagelige base de næste par dage.

2. dag // Driverliv på første klasse
Vågn op for første gang i dit kenyanske ferieparadis. Giv dig god tid til at nyde morgen-buffet’en. Gør klar til dagens daseferie ved hotellets skønne swimmingpool eller ved den kridhvide sandstrand med vajende palmer og lunt bade-vand, hvor temperaturen nemt sniger sig op på 30 grader celsius. Tænk gerne på ingenting, mens dit blik søger ud over det blå ocean og verdens andenstørste koralrev. Hotellet er en oplevelse i sig selv. Brug gerne motionscentret, spil billard, afslappet bordtennis eller leg med børnene.
Nyd gerne en ægte tropedrik i poolbaren, mens du ser frem til dagens skønne middag, der er lige så firstjernet som alle de andre oplevelser på Kaskazi Beach Hotel.

3. dag // Bytur i Mombasa
Glæd dig. For dagen i dag byder på en spændende bytur i Mombasa. Første stop er det gamle slavemarked, der i dag er kød-, frugt- og grøntmarked. Derfra går vi videre til den gamle bydel, som er præget af både sin arabiske kultur og sin kolonihistorie med portugisere og englændere i spidsen. Vi ser nogle af de første moskeer i Østafrika, der stammer tilbage fra omkring år 700 efter Kristi fødsel. Vi går til det gamle Fort Jesus fra 1596, som er et af de bedst bevarede portugisiske forter i verden og hører om dets dramatiske historie.

Vi kører rundt i byen og ser de interessante seværdigheder som fx den gamle togstation, hvor Karen Blixen begyndte sit Kenya-eventyr. Vi tager et fotostop ved byens vartegn, nemlig de 14 meter høje stødtænder. De blev opført i 1952 til ære for Dronning Elisabeth, da hun blev kronet, mens Kenya endnu var en koloni under englænderne. Sidst, men ikke mindst besøger vi den verdenskendte Akamba Village, hvor hen ved 3.000 flittige afrikanere skaber træfigurer til salg i Kenya og til eksport verden over. Til sidst returnerer vi til Kaskazi Beach Hotel, hvor vi igen kan slappe af i vidunderlige omgivelser.

4. dag // Bliv høj af safarioplevelser
Intet Afrika uden safari. Forventningens glæde begynder med, at vi forlader Mombasa for at køre ud i det fascinerende landskab. Det ændrer sig hurtigt fra tropisk grønt til mere tørt og savanneagtigt. Det er et godt signal om safari. Vi ankommer til Sarova Taita Hills Game Lodge til frokost, og bagefter begiver vi os ud på savannen for at spotte vilde dyr. Lur os, om der ikke dukker antiloper, elefanter, giraffer, zebraer og med lidt held et par løver op.

Sidst på eftermiddagen når vi frem til vores bestemmelsessted, nemlig Salt Lake Lodge, hvor vi skal overnatte. Lodgen er noget ganske særligt, da den er bygget på et sted, hvor elefanter kommer for at finde salt i jorden og drikke vand. For ikke at forstyrre dem, har man her bygget lodgen på omkring ti meter høje pæle. Det betyder, at elefanter og andre dyr går ind under lodgen for at drikke. Natten igennem er der lys på vandhullet, så det også på denne tid af døgnet er en fantastisk oplevelse at sidde ”højt på strå” og samtidig iagttage de vilde dyr, der kommer for at drikke ved vandhullet. Vi overnatter i lodgen og spiser alle måltider her.

5. dag // Tsavo East - kendt for sin røde jord
I dag begynder vi med en lille safaritur i parken efter morgenmaden. Så kører vi videre mod Tsavo East, som ubetin-get er Kenyas største nationalpark. Den er kendt for sin røde jord, der giver dyrene farve. Den er også kendt fra John Henry Pattersons berømte bog ”Man-Eaters of Tsavo” med to menneskeædende løver fra sidst i 1800-tallet og byen Voi, hvor Karen Blixens elskede Dennis Finch Hatton boede sin sidste nat i live. Vi kører mod lodgen, som ligger 40 km inde i parken, og støder sikkert på flokke af de omkring 15.-20.000 elefanter eller zebraer, giraffer, løver og antilo-pearter.

Til frokost ankommer vi til Ashnil Lodge, der ligger ved en dæmning, som året rundt tiltrækker store mængder af dyr. Flere løvefamilier holder til i området. Vi hører sikkert løvebrøl om natten, selvom løverne bor et stykke væk. Vi tager en tur mere i parken sidst på dagen, og ser, hvad savannen tilbyder os. Vi spiser alle måltider og overnatter i Ashnil Lodge.

6. dag // En hel dag i bushen
Først spiser vi en lækker morgenmad i den åbne restaurant med udsigt til vandhullet. Derefter begiver vi os ud på en spændende formiddagstur i bushen. Vi besøger blandt andet Galana-floden, hvor der er gode chancer for at opleve såvel krokodiller som flodheste. Vi er tilbage på lodgen til frokost. Efter lidt afslapning må vi naturligvis igen ud på savannen, hvor vi forhåbentligt ser zebraer, elefanter og mange andre dyrearter på vores vej. Vi har nu vores sidste overnatning i bushen på Ashnil Lodge, inden vi i morgen skal fortsætte vores badeferie ved Kenya-kysten. Mæt af de mange dyrebare indtryk sover man altid godt på savannen.

7. dag // Farvel til Tsavos røde elefanter
Efter morgenmaden kører vi gennem Tsavo East-nationalparken for at vende snuden mod Kenya-kysten og Momba-sa. Undervejs er der stadig masser af muligheder for at spotte vilde dyr. Der vil ganske givet være nogle elefanter, der kommer ud for at ønske os på gensyn. Over middag er vi tilbage på Kaskazi Beach Hotel, og så er der igen dømt koncentreret afslapning for alle mand.

8. - 12. dag // Badedage som balsam for sjælen
Nu, hvor støvet fra savannen er vasket af, er det igen tid til at dyrke nogle dejlige dasedage ved Kenya-kysten. Hel-digvis byder kysten på nogle af verdens bedste badestrande, hvor klimaet er behageligt, badevandet konstant varmt og strandsandet helt i særklasse. Det er næsten umuligt ikke at komme ned i gear i disse pragtfulde omgivelser.
Hvis et par aktiviteter skulle bryde ind i billedet, er der naturligvis også mulighed for det. Tag gerne på snorkling langs verdens andenstørste koralrev, sejl en tur med en båd med glasbund og se den spændende undervandsverden. Eller lad spændingen stige og prøv kræfter med dybhavsfiskeri, hvor du eksempelvis har mulighed for at lande en blå marlin. Kenya-kysten byder på masser af aktiviteter takket være sin storslåede beliggenhed ved Det Indiske Ocean. Overnatning, morgenmad og aftensmad på Kaskazi Beach Hotel.

13. dag // Dinner-cruise på en arabisk dhow
Efter en solrig dag ved stranden eller hotellets pool, skal vi denne dags aften ud at sejle. Vi kører til Tamarind Restaurant Mombasa, der regnes blandt verdens 100 bedste spisesteder. De har en arabisk dhow-sejlbåd i stil med dem, der i århundreder fragtede varer over Det Indiske Ocean. Så langt skal vi dog ikke, men vi skal sejle ud på mangrovefloden i en ombygget dhow og opleve solnedgangen.

Derefter får vi serveret en meget lækker middag, der vil få de afrikanske engle til at synge - hummer, kæmperejer eller en saftig bøf er blandt mulighederne. Et liveband vil spille musik, og det bliver muligt at danse i den dejlige aften. Efter sejladsen driver vi tilbage til Kaskazi Beach Hotel for at gå til ro under stjernerne.

14. dag // Solens sidste stråler
I dag er dagen før hjemrejsen, og der er stadig rige muligheder for at slikke sol i massevis. Nyd livet ved stranden, stik tæerne og resten af kroppen i det lune badevand, sov en ekstra lang middagslur og læs en god roman i palmernes skygge. Eller dyrk tilværelsens ulidelige lethed på anden vis. Dit afrikanske eventyr slutter inden så længe, så det gælder om at få det hele med - sidstehånds-indtrykket får du på Kaskazi Beach Hotel.

15. dag // Farvel til ferieparadiset
Uundgåeligt er denne dag oprindet. Det er tid til at sige farvel og måske endda på gensyn til Kenya-kysten. Uanset hvad må vi efter morgenmaden køre til Moi International Airport i Mombasa. Her venter et Primera Air charterfly for at flyve alle rejsende tilbage til Billund Lufthavn i Danmark ¬ med en række personlige kufferter propfyldt med stærke afrikanske oplevelser.


Inkluderet i rejsen:
- Flyrejse fra Billund til Mombasa tur/retur.
- Mad på flyet.
- Transport til og fra hotellet.
- 14 overnatninger på nævnte indkvarteringer
med morgenmad
- 3 dages safari med fuldpension
- Bytur i Mombasa.
- Dinner-cruise på en arabisk dhow
- Alle kendte skatter og afgifter.
- Dansktalende rejseledere.

Valgfrie tilkøb:
- Afbestillingsforsikring kr. 595
- Årsrejseforsikring kr. 675
- Forplejning, der ikke er nævnt i programmet.
- Halvpension på hotellet på Kysten kr. 1000
- All inklusive på hotellet på Kysten kr. 3000

Obligatoriske tillæg:
- Eneværelsestillæg kr. 2.000.
- Visum til Kenya - fås ved ankomsten og koster USD 50, der skal betales kontant.
- Drikkepenge på safari ca. UDS 20 pr person.


Rejsen gennemføres ved minimum 15 deltagere.

For information om vaccinationer, kontakt venligst egen læge eller Statens Seruminstitut.

*Der er tank-stop på ud- og hjemrejse.Se også disse rejser fra Bravo Tours:

CUBA - DKK 18.898,00,-


Fuerteventura/13. jan - DKK 4.698,00,-


De Dansk Vestindiske Øer – rejsen til paradis på jord! - DKK 19.398,00,-


Emiratet Dubai og Cape Town - DKK 13.498,00,-


Gran Canaria 22/2 - DKK 5.598,00,-


Tenerife All Inclusive - DKK 6.598,00,-


Du har 1 vare i din indkøbskurv
Krydstogt fra Danmark til
Dansk Vestindien, Azorerne og Florida!...
CUBA
Den caribiske stjerne...
Fuerteventura/13. jan
Supertilbud til Fuerteventura...
Gran Canaria 22/2
– sol og sommer året rundt på ferieperlen i Atlanterhavet...
Madeira med Apollo
Turister strømmer til Madeira for at nyde den fantastiske natur og det...
Rhodos med Spies
Super tilbud til Rhodos by med Spies...
Tenerife All Inclusive
- bestig det hvide bjerg og få udsigt for alle pengene...
2 uger til Thailand
2 uger til Thailand i samarbejde med MX & Spies - Spar...